זוכרות שסיפרתי לכן........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שיש ילד שמציק לתהילה (הופך לה את העגלה, מכניס ידיים לכל מקום ומקלות לפרצוף.....) ושאמא שלו ממש לא מתמודדת איתו?
    אז יש התפתחות.
    הייתה פעם בגן השעשועים שהוא משך לאחותו הקטנה ואח"כ גם למוריה בשיער. כשהוא משך לאחותו בשיער - מה אמא שלו אומרת בקול מתקתק? "חמודי..... אתה אוהב שיער?" וכשמשך למוריה היא אפילו לא הסתכלה לכיוון, אני הייתי צריכה לקום. הוא ישר ברח......
    בפעם אחרת הם ישבו ליד הכניסה של הבית שלנו ואנחנו באנו להכנס. הוא כרגיל עם מקל ביד, בא למוריה ומושך לה בשיער. אני ישר הרחקתי אותו. המשכנו לתוך הבניין והוא אחרינו עם המקל בא להרביץ לה עם המקל. הייתי צריכה להחזיק לו את המקל כדי שלא ירביץ לה איתו. בסוף אמא שלו באה ולקחה אותו. אמרתי לה: "תיזהרי איתו עם המקלות האלה". אני לא מבינה! למה היא בכלל מרשה לו להסתובב עם מקלות כל הזמן????
    היום היא הלכה אחרי לקחת אותו מהמעון. כשראיתי אותה אמרתי לה שלום והיא סתם חייכה וכאילו התעלמה. התעלמתי בחזרה....
    בקיצור. זהו, ידעתי שזה יסתיים באי נעימות שכזו. אבל זה מה יש. אני לא מתכוונת ללמד אותה איך לחנך את הבן שלה אבל שלא יתקרב לבנות שלי
1 תגובות
עמוד 1
  • טוב עשית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה