מה אתן הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב!!
    עקב ויכוח עם בעלי, איך אצלכן הייתן נוהגות?
    סבתא וסבא של בעלי הזמינו את כל המשפחה למסעדה לרגל יום הנישואין, מחר בשעה 19 בערב..
    לבעלי זה היה ברור שנביא בייביסיטר ונלך שנינו לבד, ואני בכלל הייתי בהלם מההצעה הזו
24 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי, ללכת אתם חייבים ללכת אין ספק.
    אם אין לך בעיה להוציא את הבנות בשעה כזאת מהבית (שדרך אגב זה מה שאני הייתי עושה בכיף במקרה כזה) אז שיהנו.
    ואם זה מפריע ומקשה אז תביאי בייביסיטר.

• בוקר טוב
  • אני היתי הולכת עם הילדים
    בגלל שדור קטן אולי פחות היתי מוציאה אותו אבל עם שחר אין ספק שהיה בא
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לא הבנתי מה הבעיה להשאיר אותן עם מטפלת ולצאת לבד לכמה שעות
  • אני גם לא אוהבת להוציא את לינוי בשעות כאלה לבילויים, מבחינתי ילד קטן צריך מקלחת וללכת לישון ב20:00.
    אבל לפעמים צריך גם גמישות פה ושם
  • תראי,

זה מאוד תלוי ברמת ה"לבד" שלכם....
    למרות שזה עדיין לא מתאים פה הלבד, כי זה סוג של "אירוע" משפחתי.
    בהחלט הייתי נוהגת כמוך ואו שהן באות או שאף אחת לא באה....

סמכי על תחושותייך - את לא צריכה אותנו לחזק אותם(בקטע הזה)!

• את יכולה להביא אותם, וללכת יותר מוקדם ואז כשישאלו למה אתם הולכים אז תגידי הבנות צריכות לישון אם הייתם עושים את זה בשעה יותר מוקדמת היינו יכולים להישאר יותר
  • לגבי חוסר ההתחשבות בשעה, ניחא - נניח שאנשים לא רוצים לאכול ארוחת ערב ב18:00.
    אני הייתי רוצה להביא את יונתן (לאיתמר באמת לא איכפת איפה הוא בשעות האלו) לאירוע כזה - מקסימום ילך לישון יום אחד ב22:00.
    מישהו אמר שלא יבואו (חוץ מבעלך)? למה הוא לא רוצה שיבואו?

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• רגע, אבל את אומרת שאי אפשר להוציא את נטלי ב: 19:00. אז איך זה מסתדר?
    בכל מקרה - אני מסכימה איתך, אני חושבת שזה רק יכול לשמח את הבנות ואת הסבא והסבתא אם הקטנות יבואו. אבל את צריכה לשבת עם בעלך ולהסביר לו מה שכתבת פה בצורה יפה וברוגע. אולי הוא ישתכנע?
  • אני כן הייתי לוקחת
    לליאבי אין בעיה להיות ער עד שעה מאוחרת

• אני אוהבת לצאת בלי הילדים, אז הייתי לוקחת בייביסיטר, אבל אני מבינה שהשאלה שלך התמקדה באספקט אחר - נעלבת מכך שהילדות שלך, לכאורה, לא רצויות שם, כי התכנון של השעה והמקום לא תואמים בכלל את הצרכים שלהן. הממממ... לא יודעת... אולי את צודקת. אבל נראה לי שאני לא הייתי חושבת בכיוון בכלל. הייתי לוקחת את הנתונים כמו שהם ועושה מה שטוב לי (כלומר לא מביאה את הילדים).
  • קודם כל אני חייבת להגיד לך שהבנות שלך מתוקותתתתתתתתתתת 55555

• אצלי הילדים אוהבים לחגוג עד שעות מאוחרות
  • הייתי נוהגת בדיוק כמוך :)
  • מסכימה איתך בכל מילה. לאירועים משפחתיים הולכים כולנו
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • איילת למה התכוונת 'רמת הלבד'?

• נגה, את מקשיבה לריבים הקבועים של בעלי ושלי??

זה הריב הכי ארוך שלנו, הוא נמשך מאז שהילדים נולדו. אצלנו זה לא רק אירועים אלא גם ארוחות שבת שאף פעם לא נקבעו לשעות שהתחשבו בצרכי הילדים. עכשיו, סוף סוף, אחרי 3 שנים הגענו לשעה שנוחה גם לנו בימי שישי.

גם במשפחה של בעלי נהוג לחגוג בדיוק ביום החגיגה, גם אם זה יוצא באמצע השבוע. והם תמיד קובעים לשעות שהילדים שלי כבר אחרי מקלחת ודקה לפני המיטה. מעצבן . אני יכולה להגיד לך שבעקבות הויכוחים התמידיים שלנו השנה נפגשנו הרבה פחות באמצע השבוע. זה פשוט לא מתאים!! וכשכבר כן נפגשנו הקטנה לרוב לא היתה רגועה וזה עצבן גם אותי ולא נהניתי בכלל

לפני כמה חודשים דוד של בעלי חגג יום הולדת 60 במסעדה ולא!! הלכנו עם הילדים. ביקשתי מאמא שלי שתבוא לשמור עליהם. ידעתי שאם ניקח אותם גם הם לא יהנו וגם אני אז למה ללכת? אני יכולה להגיד לך שרק זוג אחד הביא ילדה קטנה, בערך בת שנה ואני ממש ריחמתי עליה. היא היתה חסרת שקט, עייפה, לא אכלה בכלל, על הידיים...

יש בנות שכתבו שהילדים שלהם מסוגלים לחגוג עד שעות מאוחרות אבל שלי לא (אלא אם הם ישנו צהריים ממש מאוחר) ולפי מה שכתבת על נטלי אני מניחה שגם היא לא תחזיק מעמד הרבה באמצע השבוע.

אני מבינה אותך שחסר לך הזמן עם הילדים אבל אני מציעה שתעשי מה שאת חושבת שבאמת נכון ומתאים להן.

אגב, יש מצב שבעלך ישר הניח שתלכו לבד כי הוא יודע שזה לא מתאים להוציא את הבנות מהבית בשעה כזו וחשב על טובתן?

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • אם את יודעת שהבנות יסבלו מהיציאה הזו, אז עדיף שישארו בבית במסגרת ובמיטה החמה שלהן.
    עד כמה את רוצה להיות במסיבה????? ולפי זה תחליטי אם להשאר בבית או ללכת.
    מצד שני תחשבי על זה שלא יהיה לכם עוד הרבה לחגוג כאלה מסיבות עם הסבא-סבתא רבא ואולי שווה לקפוץ לשעה להפגין נוכחות עם הבנות ולחזור הבייתה.

גם אני היום חושבת פעמיים בגלל הבנים שלי, אם זה היה ביום חמישי פחות מציק לי כי הם בד"כ איתנו בשישי בבית.

ואני מצטרפת לתמר אולי באמת בעלך חשב על טובת הילדות ולא חשב שזה יגיע לויכוח
  • בטח כבר הגעתם להחלטה..
    היה לנו את אותו מקרה ממש לא מזמן..
    סבתא של עידו הזמינה למסעדה ב- 19:00 בערב,
    באנו עם הילדים..
    אצל המשפחה של בעלי- משפחה זה ממש חשוב, וחשוב שיהיו כולם באירועים..

אצלנו הילדים החזיקו מעמד.. שילה היה חולה וישן על 2 כיסאות כמעט כל הערב.
    הודיה- שובבה, מרגישה טוב מאוד עם השעות האלו!

אירועים כאלו לא קורים כל יום ופעם ב.. אפשר לחרוג מנהגי השינה של הילדים ולקחת אותם לבילוי ערב..
    לפי דעתי כמובן..
  • אני הייתי לוקחת את הבן שלי
    [/url
  • 1. אני לא פולניה
    2. גם לרומנים בהכאלה של אלג'ירים שנשואים לתערובת אשכנזית בהכלאה של פרסים (מסכנה הילדה שלי אם ישאלו אותה מה המוצא של משפחתה

• נוגע, רק את מכירה את הדינמיקה המשפחתית,
    תעשי מה שנראה לך לנכון
  • סביר להניח שהיינו הולכים עם כל הג'מעה שלנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה