הלידה שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני חודש ב14.12 ילדתי את בני המתוק אבל הלידה היתה קשה. התחלתי יומיים לפני בזירוז של כדורים וזה ממש כאב במשך יומיים עינויים תוך לקיחת טישטוש... ואז מגיעה הגאולה 3 אצבעות יורדים לחדר לידה בחדר לידה הזריקו לי זירוז ולמשך 12 שעות היו לי צירים והייתי עם אפידורל הכל התנהל כרגיל ואז יורדים המיים נהדר מתחילה ללחוץ שום דבר לא זז אומרים לי הוא תקוע בצוואר הרחם ולא מצליח לזוז 7 רופאים נכנסים ואומרים שנעשה וואקום מתחיל הוואקום כאבים איומים ושוב שום דבר לא זז ואז עוברים לקיסרי דחוף. בתחילת הניתוח הרגשתי הכל כי חישוב האפידורל לא היה טוב וצרחתי כי כאב לי שפתחו אותי ואז הרדימו אותי.כמובן שיש את התפרים של הקיסרי וכן תפרים פנימיים אחרי שחתכו את הצוואר קצת כדי להוציא אותו. התינוק יצא ושמו ליאור אבל כאן זה לא נגמר. בעקבות הואקום חשדו שיש תזוזה הגולגולת סדק קראו לזה ואז לקחו אותו לפגיה בשנידר. המצב הרגשי שלי היה נורא הייתי בלחץ ולאורך שבעה ימים לא הפסקתי לבכות. ברוך השם יש לי בעל מקסים שתמך בי לאורך כל השבוע הנורא. ברוך השם הכל בסדר ליאורי ילד מתוק שמדי פעם נותן לנו לישון ילד מקסים.
    תודה שנתתם לי לשתף

אלוהים תודה על המתנה הנפלאה
    http://s7.rimg.info/16314c7f0b93a2181122255b73cb7f13.gif
7 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    איזה לידת סיוט! שמחה שהכל בסדר

• ואו איזה סיפור לידה !!
    בחרתם שם מקסים

• הכי חשוב שיש לך אוצר בריא בבית
    ההחלמה תעבור מהר והכל ישכח- מבטיחה
    המון מזל טוב , ברוכה הבאה לפורום הורים
    ותהנו מליאור כמה שיותר
  • איזו לידה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • וואווווווו איזה בעסה להתחיל לידה ולגמור בניתוח

מזל טוב מאמי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה