עד מתי ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ארים את נדב על הידיים ...
    שיהיה בריא , הגב שלי כבר גמור !!!
    זה סוג של פינוק ,והוא כל היום רודף אחרי שאני ארים אותו
10 תגובות
עמוד 1
  • שתמצאי את הפיתרון תגידי לי גם ,גם אצלי ליאבי רוצה רק ידיים
    ואיך שאני יושבת ליד המחשב אז הוא מיד מגיע ויושב עליי ומשחק לי בשיער
    ובהריון וכמעט שלא הייתי מרימה אותו כי לא יכלתי אז חשבתי שזה עבר לו אבל טעיתי זה חזר ובגדול

• זה יעבור מתישהוא

• מצד אחד זה דורש גמילה, מצד שני כשזה נעלם זה חסר
  • הבן שלי נתלה על בעלי אז לא מפריע לי
  • גם שקד היתה ככה, ולאט לאט גמלנו אותה מזה
    למשל כשהולכים ברחוב, אז אמרתי לה, אם תלכי יפה עד הרמזורים אז אני ארים אותך עד נקודה X
    וכך לאט לאט הגדלתי את הפערים בין ההרמות עד שהיא די הפסיקה עם זה בחוץ
    בבית היה קצת יותר קשה, אבל למשל בקטע של להניח עליי ראש, אין לי בעיה, אני מתה על זההההההה

• אני חושבת שאת צריכה להחליט מתי זה מתאים לך ומתי זה כבר מעיק.
    נשמע שנדב מאוד רגשני, אולי קצת חסר ביטחון, אולי חייב את המגע והחיבוק כדי לדעת שיש מי שאוהב, שומר ומגן עליו..... אין ספק שזה משהו שהוא זקוק לו. (כל הילדים - רק כל אחד במינון אחר).
    אבל ברגע שאת רואה שזה עובר את הגבולות. אם זה מונע ממך לעשות דברים. אם לא נוח לך עכשיו שהוא ישב עלייך. פשוט תסבירי לו יפה שעכשיו אמא עושה ככה וככה - ולא יכולה להרים אותו. תסבירי לו שכואב לך הגב, כן. (אני לא יודעת בן כמה הוא, אבל באיזשהו שלב הם מתחילים להבין שגם לאמא יש רגשות ותחושות נפרדות משלהם).
    ואולי תקני לו איזו בובה פרוותית גדולה שיוכל לחבק במקום? אולי בתמורה לבובה הוא יצטרך להיות לא על הידיים למשך X זמן? וכל הזמן הזה תשבחי אותו על כמה שהוא גדול ובוגר?
    שיהיה בהצלחה!
  • ואני אומרת, מילא על הידיים אבל למה על הגב למה?
    איך שאני מתיישבת היא ישר נתלית לי על הגב ואומרת לי הויסה

• עדן גם מאוד אוהבת ידיים אבל היא יודעת שעכשיו קצת קשה לי בגלל ההריון.
    עוד כשגיליתי שאני בהריון התחלתי ללמד אותה איך לעלות לכיסא שלה באוטו לבד שאני לא אצטרך להרים אותה.
    וסיון אצלינו זה דיו ולא הויסה וזה בדרך כלל על דרור
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • סיוון
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • גם אצלנו אותו הדבר,
    אם יותם מבקש אני מסבירה לו: אתה כבד לי וקשה לי להרים אותך ,
    הרבה פעמים יאיר מרים אותו - אז אני אומרת לו שאבא גדול וחזק ואמא פחות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה