צריכה את דעתכן במשהו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
15 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מזמינה אותה.

לא נעים - היא לא תבוא
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • מה? לא הזמנת אותי????
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני הייתי מתייעצת איתה ואז לא יהיה לך לא נעים :)
  • אני לא היתי מזמינה מהמצב שיכול להיות מצב לא נעים
    תגידי שאת עושה אירוע מצומצם למשפחה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני הייתי אומרת לה ככה 'תקשיבי זה אירוע משפחתי ובטח לא יהיה לכם מכרים שם אבל הבת שלך המתוקה תעשה את החגיגה נורא כייפית לליאן, נשמח אם תבואו'

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • את לא מבינה איך אני מחכה לביקור!!!!!!
    שקד שוב חולה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תגידי לה שהיא מוזמנת בשמחה ושזה אירוע משפחתי ושאת תקבלי כל החלטה שלה , אם היא מרגישה לא בנוח להגיע לפחות יצאת הכי פיירית
    שיהיה בשמחות ומחכה לתמונות מהאירוע
  • אני תמיד חושבת שעדיף להזמין, אפילו כשי לצאת ידי חובה.. כדי למנוע אי נעימויות אח"כ.
    ושהבנאדם יחליט אם לבוא או לא נעים לו..
    לפחות את את שלך עשית.. ולא יהיו אח"כ משקעים לא סגורים אם אנשים שאת פוגשת ביום-יום..

• את כן צריכה להזמין אותה ואם היא לא תבוא אז הכדור כבר בידיים שלה
  • ממי לדעתי את צריכה להזמין - ממש לא נעים לא להזמין

• הייתי מזמינה אותה
    [/url
  • אני הייתי מזמינה ואומרת שאת מאד תשמחי אם היא תבוא

• אני גם הייתי מזמינה אותה ואומרת שזה אירוע למשפחה הקרובה

• לדעתי לא להזמין בכלל יותר מעליב מלהזמין באיחור....
    אבל את יכולה לצאת מזה יפה - תגידי לה כבדרך אגב, אחרי שתספרי לה משהו על הבריתה: "את באה לבריתה נכון? אני לוקחת אותך בחשבון!" ככה היא תבין שאת לא "מזמינה" כי זה מובן לך מאיליו שהיא תבוא - זה יותר מכובד אפילו מלשלוח הזמנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה