טוב,הצטבר אצלי המון,חייבת יעוץ ותשובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש כאן בנות שתכננו את ההריון שלהן?כאלה שרצו ללדת בחודש מסויים ותאריך מסויים בלי זירוז וקיסרי?איך מתכננים?איך מחשבים זמן ביוץ אם למשל לפני 3חודשים המחזור היה בתאריך 29,וחודש אחרי הוא בא ב23,וחודש אחרי איחר ביום-יומיים?איך מחשבים את כל זה?
    אני יודעת שכ-4 חודשים לפני כניסה להריון צריך לקחת חומצה פולית,סידן,אומגה ובלה בלה בלה.מה עוד צריך לעשות לפני?מה אוכלים ומה מאכילים שיצא בן/בת? למישהו זה עבד?יש לי המון שאלות,קראתי המון באינטרנט,אז אני שואלת גם פה
6 תגובות
עמוד 1
  • הי
    איזה כיף שאת מתכננת הריון נוסף.
    התכנון שלי, בשני ההריונות היה ללדת אמצע החורף ובעיקר - לא להיות בהריון מתקדם בחודשי הקיץ החמים, הצליח לי
  • אם אני רוצה ללדת בסוף פברואר,זה אומר שההריון צריך להקלט ביוני?
    אני עוד לא מתכננת שום דבר-קודם נעבור דירה,אחר כך נחשוב על הריון.

• כן....
    אבל קחי בחשבון שלא תמיד נקלטים בדיוק כשרוצים.....
    לאן עוברים?

• בהצלחה מותק

אני אומרת יש דברים שלא צריכים לתכנן מתי אם רוצים מביאים ומתי שזה צריך לבוא זה יבוא
    אצלי בשני ההריונות נקלטי מהר מאוד חשבתי שיקח לי יותר
    שחר נקלטי בסוף יוני ונולד בסוף מרץ
    דור מחזור אחרון היה בסוף ינואר ( כבר עברה שנה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בהצלחה מותק!!
    אני ילדתי את גאיה וקורן בתחילת מרץ
    והמחזור אחרון שלי היה בסוף יוני.

• איזה כיףףףףף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה