האם ישנה סבירות להריון ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני יותר מחודשיים הפסקתי להשתמש ב"נוברינג " , חודש לאחר מכן קיבלתי מחזור סדיר כפי שצריך. המחזור האחרון היה בתאריך 09-12-2010. בתאריך 10-01-2011 ביצעתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי . עפ"י ההוראות של הבדיקה רשום כי יש לבדוק שוב לאחר שלושה ימים. בדקתי שוב בתאריך 13-01-2010 , יצא שלישי . יש לי הגשה מוזרה כבר שבוע שאני רצה לשירותים כי יש לי שתן כל כמה דקות , בטן נפוחה , ומצבי רוח של עצבים יתר על המידה. האם יש סיכוי כי מתפתח הריון עפ"י שהבדיקות יצאו שליליות ? האם בדקתי מוקדם מידי ? איך עליי לפעול ?אם בכלל ..?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הבדיקות הביתיות הינן אמינות, ואמורות לזהות הריון החל מיום האיחור במחזור.
    לכן, על פי התאריכים שאת מתארת הרי שרוב הסיכויים שלא מדובר בהריון. המלצתי היא כי תחזרי שוב על הבדיקה הביתית ואם לא קבלת מחזור בינתיים, אז בצעי גם בדיקת דם בימים הקרובים. בדיקה דם להריון היא הבדיקה הודאית ביותר, ולשם כך עלייך לקבל הפנייה מהרופא שלך.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה