צריכה עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי הגיע זמן להכיר גם בנות מפורום הזה באופן רשמי
    בלוג שלי:
    http://nisuim-ze-keif.blogspot.com/
7 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה בשקט להוסיף כפית שמן זית לאוכל (מטרנה/סימילאק/אופטימיל)
    תחלטי שזיפים מיובשים ותני לו לשתות מהמים.
    את יכולה לתת ירקות הוא בגיל של טעימות ואין שום בעיה
    המון מסז' לבטן בתנועות סיבוביות ולקפל את הרגליים כמו אופניים, זה גם מקל
    בננה אחת לא אמורה לעשות עצירות- תוסיפי תפוח עץ ואפילו מיץ תפוזים מתפוז חי זה בד"כ עוזר לקיבה יותר רכה ושירגיש טוב

וברוכה הבאה
  • תודה
    ירקות הוא אוכל, אני עושה לו טעימות מגיל 4 חודשים, הוא טעם כמאט הכל. שאלה איזה ירקות בדיוק יכולות לעזור לו עם קקי וממה עדיף להימנע בנתיים.
    ואם לא בננה גרמה לעצירות, יכול להיות שזה מברזל? אם כן, אולי עדיף לוותר על ברזל בכלל?
    בלוג שלי:
    http://nisuim-ze-keif.blogspot.com/
  • מאוד יכול להיות שהברזל, מתן הבן השלישי שלי גם בן 5 חודשים ואני לא נותנת ברזל כי זה עשה לו לא טוב ואני מחכה.
    בגן נותנים לו אבוקדו ביחד עם הפירות אז אני לא בלחץ.

את אומרת שעגבניה עושה אדום, תנסי להוסיף הרבה פטרוזליה, שמיר, סלרי, שורש למרק ירקות ולטחון זה טוב לקיבה.

אני מאכילה את מתן במרק עוף נקי עם עוף וירקות שבושלו 3 שעות על אש קטנה וזו התרופה הכי טובה, יש קצת מלח וזהו

את יכולה גם לתת לו כבד שזה מלא בברזל - לצלות כבד ולרסק בבלנדר עם ירקות או לבד.

ובמקביל שווה לבדוק אולי להחליף את הטיפות של הברזל לסוג אחר.
  • מצטרפת לטיפים המצויינים של תמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אפשר להוסיף כפית שמן למטרנה, אצלנו זה מאוד עזר. להציע אבוקדו/ גרבר שזפים, ואם לא עוזר, קיסם עם וזלין ולגרות מעט ובעדינות את פי הטבעת.
  • בננה בהחלט עושה עצירות. גם תפו"א אם כי פחות.
    תני לו הרבה לשתות. תמרים! ירקות כמו קישוא, גזר, דלעת... ירקות לא "כבדים".
    פירות הדר, סיבים תזונתיים את יכולה להוסיף לכל דבר כמעט (סובין חיטה מעולה ליציאות, לי יש "נבט חיטה" שהוא גם מאוד בריא ומלא בויטמינים)....
    אם זה נמשך - תתייעצי עם רופא
  • מצטרפת להמלצות של תמי (alma) - ברוכה הבאה לפורום
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה