שקד שלישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עילאיצ'וק נוחר בלילה, כל הזמן {גם בשעות היום} עם פה פתוח,
    נזלת בלי הפסקה ועושה לי הפסקות נשימה בלילה.

ולי עושה התקף לב,
    מיותר לציין שאני לא רגועה ויש לי תור לא.א.ג שבוע הבא
    רציתי לדעת האם כל זה קשור לשקד שלישי?

הייתי אצל א.א.ג - לפני חצי שנה שאמר שלא רואה כלום ועוד מוקדם,
    אבל המצב ממש מחמיר מיום ליום ואני מודאגת מאוד.
5 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    כשאור היה בן שנתיים הוא נחר חזק בלילה. לקחנו אותו לא.א.ג. שהפנה אותנו לניתוח שקד שלישי. לא הסתפקנו בזה ורצינו חוות דעת נוספת, אז הלכנו לעוד רופא ששלח אותנו למעבדת שינה. אחרי המעבדה הרופא הגיע למסקנה שהבעיה העיקרית היא השקדים (וגם השקד השלישי), אז לא היתה ברירה וניתחנו.
    אגב, המעבדה הראתה הפסקות נשימה וירידות רציניות ברמת הסטורציה (החמצן בדם). חשוב לטפל בבעיה כי באופן עקיף הבעיה מעכבת התפתחות - הגוף עסוק במאבק על הנשימה ולא פנוי להתפתחות ולמידה.

• היי מורן
  • תודה בנות

• לכן מומלץ לנתח ולפי הסרגל אני רואה שהילדים שלך כבר לא כ"כ קטנים (זה הכל יחסי כן ?
  • היי מורן
    הבת שלי עברה את הניתוח הזה לפני 11 חודש מה ש - NET כתבה לך נכון מאוד מאוד לגבי עיכוב בהתפתחות גם לי הילדה עשתה המון הפסקות נשימה גם בזמן אוכל היתה נחנקת וגם מבכי היתה פשוט מפסיקה לנשום עד שנפלנו על

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה