זקוקה לתמיכה .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי בתאריך 17.10.2010 בת ראשונה מקסימה ... ואני לצערי הרב נאלצת לחזור לעבודה בעוד שבועיים וחצי ...איך מתמודדים ? רשמתי את רותם למשפחתון פרטי. . אני מודאגת וחוששת .. אפילו שקלתי לעזוב את העבודה אחרי 5 וחצי שנים . מה עושים ? ממש עצוב לי ... אני לא מפסיקה לחשוב על זה ...
9 תגובות
עמוד 1
  • א. אחלה יום ללדת בו
  • זו הראשונה שלי
  • למה את חוזרת לעבודה כ"כ מהר??
    לדעתי זה גיל מאוד צעיר, ילדה ראשונה הכל שווה בשביל לבלות איתה עוד כמה חודשים בבית. גם אם זה אומר להצטמצם כלכלית.
    מה גם שעכשיו חורף ויש מלא מחלות - עדיף לך להכניס אותה למסגרת בקיץ
    ולפי החוק מגיע לך 6 חודשים חופשת לידה ועוד 5.5 חודשים חל"ת שבהם אסור לפטר אותך (חודש על כל שנת ותק)

מצטערת שאני לא מחזקת אותך..
  • אם בדקת את כל האופציות, והכי נכון לך לחזור לעבוד, אז הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לך, לבחור משפחתון שאת הכי בטוחה בעולם להשאיר בו את האוצר שלך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • קודם כל מזל טוב
  • אני הייתי מציעה לך אם את יכולה להשאר עם רותם בבית עוד קצת עדיף כך היא עוד קטנטונת למסגרת אפילו משפחתון אלא אופציה נוספת לקחת מטפלת לבד אחד על אחד זה גיל שהם צריכים פינוק ותשומת לב מצטערת שאין הרבה תמיכה בזה אבל זה גיל כזה שצריך יותר את אמא

• מבינה לליבך!!!! זה הכי קשה בעולם
    ועוד ילד ראשון.......
    בראשון לא ראיתי ממטר הייתי שנתיים בבית.

בשניה כבר פחות יכולתי להרשות לעצמי ובגיל 3 וחצי חודשים שמתי אצל מטפלת וגם אמא של חברה אחרת לא הייתי שקטה.
  • תראי אין ספק שזה קשה ואם את לא יכולה להשאר עוד קצת בבית אז באמת תבחרי מסגרת ומקום שאת סומכת עליו.
    הדבר היחיד שאני יכולה לעודד אותך בו זה שכל יום זה נהיה יותר קל.
    בהצלחה מותק
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה