צריכות אצבעות למחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו ביקורת עיניים אצל רופא של הקופה שאיבחן בזמנו שיש לדנדוש חסימה בשתי העיניים לפני הרופאים באיכילוב
    נכון לעכשיו כמעט חודשיים אחרי אין שום שיפור בכלל העיניים מוצפות ברמות לא אמיתיות אני אפילו כל פעם שואלת את דנדוש למה היא בוכה

10 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה

• מחזיקה לך מיליון

• מחזיקה לך אצבעות .. שיהיה בהצלחה!!!
  • בהצלחה והחלמה מהירה
  • תודה
    * יעל לא עשינו שום עיסוי כי אף אחד לא טרח לפני גיל שנה לידע אותי גם שהלכתי עם דנדוש עם דלקות עיניים חוזרות והפרשות מן העיניים אמרו שאין לה כלום עד שאותו רופא שאליו אני הולכת שוב איבחן אבל מאחר ודנדוש כבר מטופלת גם באיכילוב אצל רופאי עיניים מיוחדים בגלל הבעיה הגנטית אז ויתרתי על האיבחון הראשון ואז רק בנובמבר האחרון החליטו שצריכים לנתח
    ומורן גם דנדוש מקיאה מזה כלומר פעם קודמת שקיבלה את האנטיביוטיקה לפני 11 חודשים וגם היום לא לקחה את כל המנה ועוד ירקה את זה אבל אין לי ברירה אין שום דבר אחר שאפשר לתת כלומר אזניל לא מתאים בכלל ותרופות המכילות פנצלין לא בא בחשבון
    ולכל שאר הבנות תודה מחר בערב רק אעדכן והלוואי הלוואי הלוואי שלא נצטרך עוד אחד לא בא לי לעשות באיכילוב ולא בא לי שהפעם תיהיה לה צינורית כי זה ממש לא נוח ויציק לה ואגב אם כן יהיה צורך אני שוב הולכת רק על אסותא אין עליהם ביחס ובגישה וגם יש להם שיטה נוספת אז נראה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בהצלחה

• בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה