עידכון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי הלכנו לראות את הילדים היום..לא היה קל..רגשות מעורבים של עצב ושמחה
    בעלי איך שהכניסו אותם התחיל לבכות, אני התאפקתי בשביל הילדים שלא יראו אותי עצובה, סה"כ מטפלים בהם יפה, הם היו נקיים עם בקבוק תה לכל אחד,שיחקנו איתם בגן שעשועים שעתיים..והבאתי להם מתנות שליטוש המקסימה קנתה להם-פגשתי אותה לפני הפגישה איתם בקניון לב המפרץ

ליטוש את מלאכית! עודדת אותי היום ונתת לי כוח לפגישה עם הילדים אוהבת אותך המון.
    מזל שיש את הפורום הזה בזכותו זכיתי להכיר בנות מקסימות וטובות
    -----------------------
    עוד עידכון קטן מהיום

היום גם נסעתי לראות אותם יחד עם אבא שלי, ממש שמחו לראות אותו ,הילדים היו מטופחים ,נראים טוב ונקיים, אבא שלי בחן את המקום ואמר לי (אולי גם כדי לעודד אותי...) שמטפלים בילדים מצויין ושאני צריכה להיות שקטה ומרוכזת רק בשיקום שלי ..
    התקשרתי לברר מה עם השיקום שלי וקבעו לי פגישה ליום שני בבוקר, כנראה שימצאו לי תעסוקה לשעות היום

בכללי אני מרגישה יותר טובוכולי מוטיבציה להתחיל כבר את השיקום הזה כדי לקבל את הילדים שלי חזרה כמה שיותר מהר..
    ואני רוצה גם להודות מכל הלב לליטוש(ליטל),דניס(ענת) ושרון המקסימות שמדברות איתי כל יום אפילו כמה פעמים ביום ומעודדות אותי ונותנות לי כוח להמשיך קדימה ולא להישבר

ודבר אחרון אני מתנצלת שאני לא עונה לשרשורים אחרים הראש שלי במקום אחר בימים האחרונים...
28 תגובות
עמוד 1
  • עדידו'ש..

• וואייייי איזה עצוב
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני גם עם דמעות עכשיו...

• עידודש יפתי
  • עדידוש

• כחברה לפורום - אני ממש ממש מקווה ומאחלת שתחזרי לעצמך עם כוחות מחודשים ואהבה עצמית ואמונה עצמית וכח לטפל ולגדל את ילדייך אמן!
  • עדי אני ככ שמחה שפגשת את הילדים

[
    אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
  • תודה על העדכון יקירה...
    ראיתי עכשיו את המייל, עניתי לך .
    קחי את מה שאמרתי לך בבוקר ואת מה שכתבתי לך עכשיו - ויהיה בסדר... אני אעשה כמיטב יכולותיי...
    רק תחזיקי מעמד, יש לך בשביל מה!!!!!!

וליטוש - אמרתי לך גם בבוקר, ואכתוב גם כאן: יש לך נשמה עצומה. חסרים לנו עוד כמה אנשים כמוך...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • איזה יופי שראית אותם
    ליטוש את מדהימה
  • איזה יופי לישמוע
  • כל כך מרגש ועצוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• שמחה לשמע שפגשתם אותם ! איך הם הגיבו והתנהגו?
    מאחלת לכם מכל הלב לעלות על הדרך הנכונה כדי להחזיר אותם הביתה !
    ליבי איתך ממי !

וליטוש-
  • עדידה, אני שמחה מאמי שראית את האפרוחים המתוקים שלך
  • עדידוש
    אני ממש שמחה שראית אותם.
    אני מאמינה שבקרוה הם יחזרו הביתה
    את רק צריכה להתרכז בהחלמה שלך

• מאמי מקווה שזה יסתדר מהר
  • ואו אני בכלל לא מעודכנת
  • עדידה, כל הכבוד, אין עלייך!
  • אני שולחת לך חיבוקים ענקיים
  • עדי כול הכבוד שלקחת את עצמך בידיים
  • רק עכשיו שמתי לב שיש עידכון נוסף
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה מקסימות
  • "חפרתי" אחורה כדי לראות במה מדובר....
    אז קודם כל קבלי המווווןןןןן
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה