סקר הסקרים : ) - 10 דברים שלא ידעתן עליי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
73 תגובות
עמוד 2

• טלטול
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • נגה
  • טלטול
  • 1) נולדתי וגדלתי בר"ג בשנתיים הראשונות של חיי.
    2) סבתי מצד אמי גידלה אותי באותן שנתיים - והייתה לי תחליף לאם מכל הבחינות (ולא משנות הסיבות כרגע).
    3) מאז שנפטרה מסרטן כשהיא הייתה בת 60 ואני בת 10, יש חור עצום בחיי. אני עד היום מתאבלת עליה, ועברו מאז 30 שנים.
    4) בשנות ילדותי והתבגרותי סבלנו ממחסור אמיתי. לעתים קרובות לא היה כסף להורי כדי לקנות לחם.
    5) בגיל 8 החלטתי שאהיה פסיכולוגית. מאז לא עבר לי...
    6) נפצעתי קשה באירוע טרור בהיותי בת 19. איבדתי את ההכרה למשך 3 ימים והייתי צמח.
    7) לאחר מכן עברתי שיקום של שנה בבית לוינשטיין, כולל התניידות בכסא גלגלים במשך חצי שנה.
    8) אני נכת צה"ל בגובה 50% נכות.
    9) הדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה אנשים. הם מעניינים ומרתקים אותי, ומעולם לא אמרתי נואש מאף בעל צלם אנוש.
    10) אני אומרת תודה לאלוהים בפתחו של כל יום ובסיומו של כל יום.
    חייבת להוסיף 11:
    11) המוזיקה המועדפת עלי היא להקת "אבבא", אום כולתום, ו... ג'ו עמר
  • שרון- עוברת לי צמרמורת בכל הגוף!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא קשה במיוחד למצוא 10 דברים אני די חדשה
    1.אני ממשפחה דתית
    2.אני ובעלי מכירים 5 שנים ותוכם אנחנו נשואים ארבע
    3.הוא היה הראשון שלי,התנשקנו לראשונה ביום הולדת ה-22 שלי
    4. הכרנו דרך חברה משותפת היא היית שותפה שלי במעבדה באונברסיטה
    5.יש לי אקווריום עם דגים מגיל 6, שהתחתנו לקחתי את הדגים איתי
    6.יש לי מספר מינוס תשע במשקפים, זה משפחתי אצלנו
    7. אני טוהבת מוזיקת רוק כבד ביותר. החדר שלי בבית של ההורים מלא בפוסטרים של להקות כאלו
    8. התחביבים שלי כוללים משחקי מחשב, וסדרות אנימה
    9.אין לי פייסבוק, יש לי טוויטר אך למטרות לימודים בלבד
    10. אני חולה על בעלי ועל התינוקת שלנו. ומאוד אוהבת את הפורום הזה

• חחחח סקר מדליק אנסה למצוא 10 דברים

• 1) שמי האמיתי הוא יפעת ו
    2)אני רוסיה משני הצצדים ,אנשים לא מאמינים עלי והם בשוק שאני מדברת
    3) אחרי 4.5 חודשים אחרי שהכרתי את בעלי טסתי איתו לתאילנד והיינו שם חודש וחצי ,רוצה לחזור לשם לעוד טיול מטורף כזה

• אחלה סקר

• 1. שמי סיגלית, נולדתי בשם אחר אבל לא אגיד אותו
    2. בגיל 13 אבי נפטר ומאז חיי השתנו לגמרי, החוסר שלו עצום ואין יום בחיים שאני לא מתגעגעת אליו ורוצה לראות אותו עוד פעם אחת בכדי להספיק להגיד אבא אני אוהבת אותך.
    3. בגיל 16 התאהבתי בבחור בן 24 והצעתי לו לצאת איתי.
    4. כמה חודשים אחרי שמלאו לי 16 קיבלתי דלקת בעצבים, והייתי מאושפזת כמעט שנה, חודש שלם הייתי בטיפול נמרץ, כי פחדו שזה יפגע לי בנשימה. לא יכולתי להזיז שום איבר בגוף, למשך כמה חודשים טובים לא עשיתי כלום בעצמי ועד עצם היום הזה יש סימנים של המחלה.
    5. בגיל 18 עזבתי את הבית, הספיק לי משם ועברתי להתגורר עם שותפים, עזבתי את העיר ירושלים והגעתי לרעננה
    6. יש לי עוד 8 אחים היו לי עוד 9 ואח אחד נפטר.
    7. אני סובלת קשה ממחלת הניקיון, וזה עושה לי הרבה בעיות בריאותיות
    8. הפעם הראשונה שהייתי עם בחור הייתה בגיל 19 וגם למישהו שלא אהבתי
    9. בגלל שבצעירותי סבלתי מתת משקל לא גייסו אותי לצה"ל.
    10. מטורפת אבל מטורפת על הילדים שלי

הייתי חייבת לכתוב משהו טוב אחרי כל הטרגדיות שרשמתי, חחחחחחחח

אינבוקס הפייסבוק שלי : hadas1508@facebook.com

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• ממש מרתק

• איזה סקר מעניין
  • 10 דברים שלא ידעתם עלי...

1. לקח לנו שנה ארוכה "לעשות" את בייבי והיא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים
  • וואוווווווו אתן מרתקות אותי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • טוב, רובכן בכלל לא מכירות אותי ובזמן האחרון אני כמעט ולא נכנסת לפורום אבל אני חייבת לציין שזה אחלה סקר וקראתי הכל עליכן בשקיקה...
    אז ככה, נתחיל:
    1. נולדתי בברה"מ לשעבר לפני 39 שנה...- כל מי שמכיר אותי בהלם מזה, בטוחים שאני מרוקאית אסלית.
    2. בשנות נערותי חייתי עם הוריי שנתיים בניגריה- תקופה שזכורה לי מאוד לטובה.
    3.הכרתי את בעלי הראשון בהיותי בת 16 וחצי והיינו ביחד 21 שנה. לפני כשנה וחצי התגרשנו ויש לנו 3 בנות מקסימות.
    4. כשאני הולכת עם בנותיי אף אחד לא מאמין שאלה הבנות שלי, לפחות לגבי הגדולה שגבוהה ממני בראש וחצי (ומי שמכיר אותי יודע שאני ממש לא נמוכה- 1.70).
    5.לפני כחצי שנה התחתנתי בשנית עם בעלי האהוב, בן אדם משכמו ומעלה.
    6.יש לנו ביחד 5 בנות- 3 שלי ושתיים שלו.
    7.גם בעלי הראשון וגם בעלי הנוכחי, שניהם תימנים -כניראה יש לי חולשה לתימנים...
    8.אני מורה במקצועי וכתחביב מעצבת תכשיטים. יש לי אתר שאתן מוזמנות להכנס אליו, אמנם התמונות שם כבר לא ממש עדכניות אבל אלה דברים שעשיתי ויש לי סנטימנטים אליהם.
    www.msdesigns.co.il
    9.אני רוקדת ריקודי עם.
    10.בעברי הייתי חולת קניונים ולא האמנתי שאני יאהב טיולי ג'יפים וטבע .עכשיו יש לנו ג'יפ וכל שבת יפה אנחנו עושים טיול ג'יפים.

יש עוד הרבה דברים שהייתי מספרת לכן אבל נסתפק ב-10 אלה...
    שיהיה לכן שבוע טוב!!

• 1. אני גלי אוטוטו בת 30
  • לוותיקים שבניינו מכירים אותי (בעבר שם המשתמש היה רק אילנה), אבל אני ממעטת להיכנס בגלל חוסר זמן.
    נהננתי מאוד לקורא הכל ולכן גם אני רוצה להשתתף

אז ככה:
    1. אני בת 31.5 אבל לא מרגישה ככה.
    2. הפעם הראשונה היתה בגיל 17 והאמת לא היה מלהיב בכלל.
    3. בנערותי לא אהבתי בכלל ילדים וחשבתי שלעולם לא יהיו לי. כשגדלתי ועברתי את גיל 20 פתאום התאהבתי בילדים. התחלתי לעבוד עם ילדים בגיל הרך והיום אני מורה.
    4. אני אוהבת שינויים, לא מסוגלת לראות את הבית באותו המצב יותר מידי זמן וכל פעם משנה מיקום של רהיטים. בעלי כבר התייאש.
    5. התחלתי ללמוד תואר שני באיכות הסביבה אבל הפסקתי בגלל העבודה ועכשיו אני כבר לא בטוחה שזה מה שאני רוצה ללמוד.
    6. יש 3 חלומות- ללדת עוד ילד\ה , לכתוב ספרי ילדים (אני מכורה לספרים) ולעבוד בקק"ל.
    7. בעבר רציתי לעשות רישיון לאופנוע כבד, בפעם הראשונה שעליתי על אופנוע כבד אמר לי המורה שאני קודם צריכה לחזור לאופניים לתרגל שיווי משקל ורק אז לחזור אליו. מיותר לציין שלא חזרתי, אבל היום אני נהננת מרכיבה על אופניים עם ביתי.
    8. ביומולדת 30 שלי בעלי לקח אותי לצניחה חופשית- אחד הדברים המהנים ביותר שעשיתי.
    9. אני לא מוסגלת לראות אנשים בוכים- אני ישר מתחילה לבכות גם.
    10. אני לא מאמינה באלוהים (הלוואי והייתי מאמינה).

היה לי כיף
  • איך נהניתי לקרוא את הסיפורים של כולם!
    אנ ייתחיל...

1. שמי- רותי, ואני לא סובלת את השם שלי

טוהר
73 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה