סקר שינה-מה דעתכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,השבת הבן שלי בן החמש הלך לישון אצל חבר שלו בישוב.הוא מאוד התרגש.בכניסת שבת בעלי הקפיץ אותו לבוש בבגדי שבת לחבר שלו,לסעודה+לינה אני מאוד חששתי...חשבתי שאולי יבכה וירצה לחזור הביתה,ונשארתי ערה עד חצות..אבל הוא לא הגיע מתברר שהם שיחקו והשתוללו חברה שלי קמה לכסות אותם והיתה קשובה אם הוא יבכה,אבל ממש לא.היה לו כייף אני הייתי מופתעת לטובה-וחשבתי לעצמי איך הוא גדל מהר כבר הולך לישון אצל חברים ולפני שאני יגיד אברהקדברה כבר תהיה לו חברה
    מה דעתכם לגבי לינה אצל חברים? הייתם נותנים אם בכלל ובאיזה גיל?
7 תגובות
עמוד 1
  • למה לא? לדעתי זה תלוי במוכנות של הילד ולא רק בגיל...

לגל יצא כבר כמה פעמים לישון אצל אמא שלי (כשאחותי ומשפחה מגיעים לסופ"ש) ולרגע אחד היא לא שואלת עלינו... או מתעניינת בנו
  • גיל 5 נראה לי קצת מפחיד מידי..
    שילה כבר הלך פעמיים לישון אצל סבא וסבתא לכל השבת והוא נהנה מכל רגע..
    חמותי במוצ"ש היתה צריכה להגיד לו- "תגיד לאבא ואמא שהתגעגעת אליהם"!
  • אז זהו,אני מאוד חששתי..אבל חברה שלי הציעה את הרעיון,והבן מאוד התלהב ובגלל מרחק ההליכה שלא גדול הסכמתי,חברה שלי אמרה שהיא לא הרגישה אותםמפתח קצת עצמאות וזה טוב אחרי שבעקבות משמרת שלי ארוכה הוא עשה רגרסיה ופחד שאני יעזוב אותו..
  • איזה כיף!!
  • טוב, אצלכם זה אחרת.

אני לא יעזוב אותן לילה נראה לי גם כשיהיו בנות 10
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • איזה כיף

שקד כבר ישנה אצל חברים, גם כרמל, רק ניצן טרם הספיקה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה