ד"ר ערן כהן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל תודה רבה על התשובה... וסורי אני פשוט בלחץ נוראי...
    לגבי סיכויי החזרה... אני לא נשאית.. ולגבי בעלי הוא לא עשה בדיקות גנטיות אך פרופסור שוחט (הוא זה שמסר לנו את תוצאות מי השפיר) אמר לנו שזה לא גנטי וכי זהו שינוי בחלוקת הכרומוזומים.
    אמ.. לגבי המוזאיקה.. מה שהיה רשום זה 50% מוזאיקה בכרומוזום 21 או משהו כזה.
    האם אתה ממליץ לפנות לייעוץ גנטי בכל זאת?
    ויש לי שאלה נוספת... נושא החלב... אני כבר שבוע עם כרוב ומעל חיתול ומהדקת עם תחבושת אלסטית.. לקחתי 2 כדורי קבותרים... כשהאחרון נלקח ביום שישי שעבר.
    מתי זה אמור לעבור?

שוב תודה רבה...
    באהבה...

בולי בלבולי
1 תגובות
עמוד 1
  • אין על מה, הלחץ הוא טבעי ומובן, אך אין לי ספק כי הריפוי הטוב ביותר יהיה ההריון הבא, שיהיה תקין ומוצלח. אני עדיין ממליץ לפנות לייעוץ גנטי, בעיקר כי אני חושב שבעלך צריך להבדק גם כן, ולוודא כי איננו נשא (אם כי אני מבין שפרופ' שוחט אמר שזה לא גנטי).

לוקח זמן עד שהגודש עובר, אם עדיין יש תחושה של ייצור חלב נוסף אפשר לקחת שוב כדורים כפי שלקחת. במידה ולא, אז את מטפלת היטב - כרוב,חיתול (רצוי שיהיה קר), חזייה הודקה - ורק תני לזה זמן.

נ"ב - מי זה ד"ר ערן כהן ?
    בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה