אז, אלעאי חוגג יומולדת בעוד כשלושה שבועות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והכל כבר כמעט מוכן.
    אני רק צריכה עוד קצת רעיונות ודיעות:
    1. אני רוצה להכין פניאטה, איך מכינים או מאיפה קונים?
    2. אני רוצה לחלק לילדים הזמנות מקוריות למי יש הצעות? רחל דוד נתנה לי רעיון יפה של להכין מיטרייה מבריסטולים צבעוניים והמקל של המיטרייה יהיה בעצם סוכריה על מקל. אני חשבתי לשדרג ולקנות במקום זה מקל סבא כזה שמלא בסוכריות קטנות. מכירות? וזה גם לא עולה יקר, פחות מ- 1 ש"ח לכל מקל סבא כזה ואז זה ממש יראה מיטרייה. למי יש הצעות נוספות מעבר?
    3.חטיפים וממתקים לילדים- מה עדיף? לפרוס על השולחן או לארגן צלחות או שקיות אישיות.
    חשוב לי לציין שביום ההולדת יהיו 3 דוכני מזון: לחמנייה בנקניקייה, פופקורן וסוכר.

את יום ההולדת אנחנו עושים ב- 22/02 זה יוצא ביום שלישי וזה בדיוק "נופל" על יום הולדתו של אלעאי

34 תגובות
עמוד 1
  • אז קודם כל המון המון מזל טוב!!!

לגבי הפיניאטה - אני קניתי בכפר השעשועים. אם לא - יש מס' אתרי אינטרנט שמוכרים. רק תוודאי שיחד עם הפיניאטה, את מקבלת גם את המקל.

לגבי ההזמנות - אני באופן אישי חושבת שזה הדבר האחרון שצריך להשקיע בו כי זה נזרק לפח בסופו של דבר.... (אני דוגלת בזה גם בהזמנות לחתונות/בר מיצווה וכו').

ולגבי הממתקים - אם כבר יש דוכי אוכל... אז נראה עדיף בשקיות, מי שרוצה פותח ומי שלא, לוקח הביתה...

[
  • יש לי רעיון דווקא, אבל צריך לשרטט אותו
  • איך אני אוהבת אימהות משקיעות כמוך
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אני אישית לא בעד פיניאטה כי זה אלים בעיני...

גם יש לי מה לומר על כל ההפקות האלו, אבל אני אשתוק

לגבי ההזמנה, אנחנו עשינו הזמנת פאזל, הכנסנו למעטפה מפורק, הילדים היו צריכים להרכיב את זה, על המעטפה כתבנו רק את המילה הזמנה

• טלו'ש-
    איזה רעיון מקסים!!!!
    רק איך אני מיישמת?
    אין לי בעיה להשקיע בהזמנות, אני חושבת שזו טעימה קטנה ומתקוה ממה שהולך להיות בימי הולדת.

טולי שלי

• גם לי יש הרבה מה לומר על ימי הולדת....

עם הגיל - עולה התיאבון. אני כבר רואה שאצלנו התחילו עם הפקות וגם הבת שלי רוצה.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • שלחתי לך במייל
    לגבי ימי הולדת... אני חושבת שאפשר גם להשקיע מאוד ועדיין שיצא צנוע ולא מנקר עיניים
    וגם לא חייב לעלות המון

אחותי עשתה עם הילדים פיצות ביומולדת של הבת שלה - כל אחד קיבל בצק להתעסק איתו ובחר את התוספות והיה מקסים
    אותו דבר אפשר עם קאפקייקס וקישוטים
    משחקי חברה
    מה עוד הם צריכים?
  • אורטלי-
    תאמיני לי שגם לי ממש ממש ממש לא קל להיפרד מסכומי כסף! בטח ובטח לא בתקופה הנוכחית.
    בגלל זה עשיתי שוק מחירים מאוד נרחב במשך חודשיים עד שהצלחתי להשיג משהו זול באמת.
    אלעאי הוא ילד שמאוד יודע גבולות ואם הייתי אומרת לו, אלעאי השנה נחגוג יומולדת מצוצמצת רק בגן הוא היה מאוד מקבל את זה, אני בחיי לא ראיתי ילד בגיל שלו עם חשיבה של מבוגר והבנה של מבוגר.
    אבל לא רציתי להבדיל אותו מיתר הילדים ומה לעשות שהיום החברה מדברת בסטנדרטים גבוהים מידי?? וגם אותי זה מעצבן אבל אני חושבת על אלעאי קודם כל.

• טלו'ש, אני מסכימה איתך יפתי

• פיניאטה אלים??
  • בכלל לא הייתי רוצה לפתוח דיון עקרוני עכשיו אבל - פניאטה זה אלים לפי דעתי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • לא חשבתי על הצד האלים שבפניאטה..אבל אני מתחילה לחשוב על זה עכשיו..יש בזה משהו..

• טוב, נראה לי שאני אוותר על מה שרציתי לומר... לא רוצה להרוס את השרשור הזה על זה
  • מאמו'ש,
    לא צריך להתעצבן.
    זה בסדר שיהיו לאחרים דיעות שונות.
    שטויות.

• אגיב רק בעניין הכיבוד
  • ענברו'ש,
    גם לי זה נראה מספיק.
    אני חושבת שאני אעשה צלחות אישיות ולא גדולות במיוחד.

• איזה רעיונות מדליקים!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בנוגע לממתקים - אני גם חושבת שעדיף שקיות אישיות.....

אבל אותי מעניין העוגה - איזו עוגה את מכינה/מזמינה?
  • חשבתי בהתחלה להזמין עוגה אבל אז התחרטתי..
    אני רוצה לאפות אותה בעצמי כי אלעאי (ואני) רוצים עוגת 3 קומות

• איזה כייף גם אני רוצה יום הולדת !!!!

לדעתי תשמי על שולחן אחד 3/4 קעריות גדולות עם במבה/בייגלה/וופלים/תפוציפס ולידן תשימי כוסות חד פעמיים וכל ילד ממלא לעצמו את הכוס . פחות מלכלך מצלחת שהיא פות יציבה וכל אחד לוקח רק מה שהוא אוהב ואן יש הורים בדכ גם הם מנשנשים מהקערות האלו

את יכולה לעשות הזמנה מתמונה , תעצבי משהו (לא חייב פוטושופ) עם התמונה של אלעאי ומס מילים לגבי היום הולדת ואם את רוצה מאד להשקיע אז תקני סרט מגנט בכמה שקלים ותשימי מאחורי כל תמונה

עלות תמונה 80 אג והסרט 10 שח - אחלה הזמנה

באתר של סער שפרסמו בשרשור יש מגוון של פיניאטות - במחיר סביר
    תהנו

האני
  • היי האני.
    אני לא אוהבת הזמנות מתמונה.
    הידיעה שאחר כך התמונה של אלעאי תזרק לאשפה, לא מוצאת חן בעיני (בלשון המעטה).
    תודה על העיצה בכל אופן יקירתי

• השם הוא קרן
    לא ברור למה הכינוי האני נדבק לי לפרופיל

בכל אופן , בטוחה שמה תעשי יהיה מושקע ויפה

בהצלחה
  • תודה קרן היקרה

• היי אדוה
    קבלתי את המייל שלך ולא עניתי כי הייתי בחופש אתמול.
    אז ככה את יכולה לקנות את הפאינטה בכל חנות דרך אגב יש גם פיאנטות עם סרטים לא עם מקל ואז כל ילד מושך סרט והממתקים נשפכים.
    לגבי ההזמנה את יכולה לעשות עם מקל סבא רק את צריכה לעשות את החור שנכנס המקל יותר קטן תגידי לי אם את מעוניינת בסקיצה ואני ישלח לך.
    לגבי הממתקים אני חושבת משהו ארוז בסוף שהילדים הולכים הביתה ככה מונה לכלוך כמה שפחות לנקות אם צריך.
    רחל

• היי רחל,
    כן, זכרתי שאת בחופש, הבנתי מדוע לא ענית לי למייל

• וואוו כל הכבוד על ההפקה

• לא מאמי, אני לא מכירה את החנות הזאת.
    אני אבדוק שם.
    אני רוצה דמויות שאלעאי אוהב וכבר ביקרתי בכמה חנויות ולא מצאתי.

• יערה-
    זה פשוט מקסים!!!
    מי אופה? את?

• אדוה, הסתקרנתילדעת מה זה פיניאטה, אז חיפשתי בגוגל ומצאתי הסבר מצולם
    http://www.yeshla.co.il/content/%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%94%D7%9B%D7%99%D7%9F-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%90%D7%98%D7%94
  • כל הכבוד לך על ההשקעה

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • אני בכבודי ובעצמי יש שם 3 או 4 וריאציות של עוגות (בינתיים.... בהמשך יהיו עוד )

אז אם תצטרכי עזרה או שסתם לא יתחשק לך להכין..........
  • רק רציתי להגיד שאני יכולה להעיד על עצמי שאני ממש הייתי שמחה ואוהבת לקבל הזמנה מצולמת, וחוצמזה שבחיים לא הייתי זורקת אותה לאשפה
  • נטע- נכון שזה מקסים? הפניאטה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה