מתחילה להרגיש בהריון.. :) וגם סבתא! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז סוף סוף, לקראת סוף רביעי אני מתחילה להרגיש את ההריון..
    הבחילות היו לא נוראיות בכלל, העייפות הייתה תמיד וכנראה נשארת עד הסוף..
    עד עכשיו לא הרגשתי מ-מ-ש בהריון, בייחוד בגלל שבקושי אנשים יודעים ולא מדברים על עדיין בכזה גלוי..
12 תגובות
עמוד 1
  • קרעת אותי מצחוק עם הסקירה המאוחרת

• אין לי מושג לגבי כל הדברים - אבל כן, 3 ילדים זה לא 2, רק מלחשוב על זה אני נכנסת לסטרס
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אם היה איזה סיכוי שאני יביא עוד ילד,
    אז זה עבר

• וואי 3 זה באמת נשמע לי מפחיד
    אבל בגלל שהילדים גדולים אז אולי יהיה יותר קל

[center]

• אדווש- מה איתך מותק?
    איזה יופי לשמוע שאלעאי מתקדם יפה.. ואיזה כיף לו שהתחלתם רכיבה טיפולית!!!וואו!
    אני ביררתי לשילה על חוגים במתנ"ס פה בשכונה ורוב החוגים של ילדים בני 4 הם ג'ימבורי כאלה ולא רציניים.
    אני אחכה לשנה הבאה ונרשום אותו בטוח לחוג, אני מתלבטת עוד איזה, אם ג'ודו יגרום לו רק לכפכף אותנו יותר או שזה ילמד אותו לשלוט על הגוף שלו..
    אני מתה לרשום אותו לקפוארה, צריך לברר איפה יש לילדים..

בנתים- דף המדבקות הולך ומתחדש, כבר פעמיים חידשנו דף.. ואנחנו שומרים לגאווה את הדפים הקודמים לגאווה..
    חוצמזה- אני לא זוכרת אם זה היה לפני שנעלמת או אחרי - אבל כתבתי פה שגם הגננת שלו ילדה וגם הסייעת היתה חולה איזה שבוע היה לו קצת קשה עם השינויים האלו..
    אבל הסייעת חזרה והסדר חזר למסלולו..

לינברי- אני גם חושבת שצריך יד על כל ילד שנולד!! הכרחי...
  • אני ממש שמחה לשמוע שתגובתן היתה כזו, של שמחה
  • אני מזה מבינה אותך, נועה כבר בת 3 וחצי (בדיוק היום
  • סבתאל'ה

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • מאמי, אל תמהרי להרגיש סבתא...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה