היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ותסלחו לי כל מי שעובדת בזה או מכירה מישהי כזו - אני לרגע לא מזלזלת באדם או במשלח ידו . אבל מה שמעצבן אותי שכבר כמה פעמים היו אצלי עוזרות שונות ותמיד אני מנקה אחריהן ! פקל אני מנקה - שרותים שיש וכלים ! למה את הפח את שמה לי על השיש במטבח???
16 תגובות
עמוד 1
אוי איזה
אז תהיו חברות ותתנו לפנינה אותה
אצלי העוזרת פשוט נשמה טובה(אני כמובן) הבעיה שהיא מנקה ואחרי שהיא מסיימת מלכלכים לה הילדים המדהימים שלי
חחחחחחחחחח למה לא הצעת לה להישאר אצלך לגור? ככה הית מקבלת מנקה חינם
זאת ב-ד-י-ו-קקקק הסיבה שהפסקתי להביא עוזרות... לא שווה את העצבים שלא נדבר על הכסף לאמא שלי יש בבטן גור וכשיגדל נשחק בכדור גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
העוזרת בית שלי מוכנה לנקות רק אחרי עצמה
זו בדיוק הסיבה שאני לא מביאה מנקה הבייתה! אף אחת בעולם לא יודעת איך אני רוצה את הבית! ואף אחת לא תעשה את זה טוב כמוני....
טוב נראה לי שהמנקה שלך התבלבלה היא חשבה אולי שאת המנקה שלה [URL=http://www.eliad.org]
ובכל זאת מאמי שלי לך יש מנקה ולי אין מוכנה לפתוח לבד את השטיחים ולהוריד את הפח מהשיש
איזה סיפורים הזויים מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
חחחחחחחחח לא הגזימה בכלל כנראה באמת התבלבלה וחשבה שאת עובדת אצלה גם לי אין מנקה אני שונאת...שונאת ברמות קשות שנוגעים לי בדברים אנשים זרים ...גם בזבל ולכלוך שלי שאף אחד לא יגע !
לי יש עוזרת איזה 6 שנים אולי... אותה אחת.. ולא יעזור, אף אחת לא תנקה כמו שאני אנקה את הבית שלי... אבל זה הרע במיעוטו. אני עובדת משרה מלאה ומעצבן אותי "לבזבז" את יום שישי על ניקיון הבית. בד"כ מיום חמישי אני מתחילה כבר לבשל לשבת ובשישי עושה את הפינישים ובהחלט מתפנה לסידורים שאין לי זמן להגיע אליהם במהלך השבוע. היא לא מגדילה ראש, אם לא אומרים היא לא תעשה... אז אני אומרת לה, כל שבוע כשהיא מגיעה אני מנחה אותה מה לעשות extra מעבר לניקיון השוטף.