היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה?!?! איך עבר שבוע כ"כ מהר??!? וואו.. זה לא נורמאלי..
אדוווש'- מזל טוב יקרה!!!
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
טוב - להב המדהימה שלי שגודלת ועוזרת לי יותר ויותר מיום ליום טוב- קיבלנו את המצלמה החדשה שלנו והיא מדהימההההההה רע - כאבי גב ואגן בלתי נסבלים בעליל שממש משתקים אותי בעיקר בשעות הערב ובלילה במיטה רע - לבעלי ממש רע בעבודה ואנחנו פשוט לא יודעים מה לעשות הלא נורא - לא עולה לי משהו אז נהפוך את הרע ללא נורא ויהיה בסדר
וואיי..מזמן לא יצא להשתתף בפינה הזאת שיראל קיבלה 100 במטמטיקה (נדיר) כולם ב"ה בריאים (חמסה חמסה) הגור שלנו מדהים..הכניס כל כך הרבה אקשן לבית (לא שהיה חסר לפני )
שבועים אני טוחנת שעות בעבודה עקב פרוייקט ענק שעלה לאויר אחרי פיתוח של כמעט שנתים , אני עם יותר מ-50 שעות נוספות החודש ורמזו לנו שלא ישלמו שבוע אני מפסידה בפוקר
מרינה, 50 שעות נוספות????
זובי..אני על חוזה גלובלי לא שאני מתלוננת..ברוב המקרים חסרות לי שעות ולא מורידים לי מהמשכורת רק שהחודש יצא כזה דבר היו ימים היתי באה ב6 והולכת ב11 בלילה
באסה
אז זהו...זאת הבעסה הגדולה..שאי אפשר לאזן... הכוונה לקזז...בגלל שכבר סוף חודש...נגיד אם היה תחילת חודש, יכלתי לקזז..נגיד כל יום לצאת ב 12 בצהרים אבל כבר לא נשארו ימים..וגם אין מצב לצאת מוקדם בגלל העומס עבודה שעדיין קיים טוב נו..לא נורא..נעבור