עשו סקר על טמטמת בתמיכה ואני חייבת לשתף גם אתכן - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עד ההריון הנוכחי לא עברה לי הטמטמת מההריון של להב. ובהריון הזה זה פשוט החמיר ברמות לא סבירות בכלל - בעלי אומר שאם זה נכון שהעובר לוקח את השכל מהאמא - אז יהיה לנו ילד מאודדדדדדדדדדדדדדד חכם
20 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחחח
אני עדיין לא בהריון אבל כמו שאמרת זה לא באמת עובר אחרי הלידות...
השבוע הרתחתי מים בסיר לבשל ביצה קשה ומרוב שאני ממהרת אפילו עמדתי את כל החמש דקות ליד הגז ולא התרחקתי. ורק כשכיביתי את הגז ובאתי לשפוך את המים גיליתי שאין בכלל ביצה בפנים. שכחתי לשים....
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
בנות! הגזמתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבנות במיטה ואני אמורה להיות בשקט אבל אני מתפוצצת כאן מצחוק
חחחחחחחחחחחחח הרסתן אותי מצחוק בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
בהריון של נועה שמתי את הכלים המלוכלכים במקרר, זרקתי גרביים לאסלה (כאילו לסל של הכביסה)....
בהריון של הילה ניסיתי עם האזעקה של האוטו לפתוח את הבית ועוד בתעצבנתי למה זה לא נפתח, עם המפתח של הבית להניע את האוטו וכל הזמן פחדתי ששכחתי את נועה באיזה מקום אז כל הזמן בדקתי שהיא יושבת מאחור.... --- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
דיייי הרגתן אותי
סיון-זה אחד סיפורי הטמטמת הטובים
אני על הריצפההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני לא בהיריון כבר 3 וחצי שנים (ואני מייחלת לרגע שאקלט שוב.......) אבל הטמטמת אצלי חוגגת בכל שניה אפשרית! דוגמא טרייה מהיום: הלכתי עם נטע לאכול בבורגראנץ'.... כשסיימתי להזמין אני באה להוציא את הארנק מהתיק כדי לשלם... תוך כדי ניסיון די כושל ולא מובן לפתוח את הארנק אני קולטת שבכלל אני מחזיקה חבילת מגבונים ביד ולא ארנק! עמדה לידי בחורה, אמא בעצמה... היא אמרה שאני חייבת לרשום על זה פטנט... לשלם במגבונים!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח יערה מזל שזה לא עלה 38.5, להתחיל לנסות לחתוך חצי ממגבון זה לא קל בכלל
חחחחחחחח טוב תשמעי..ואני חשבתי שלי יש טמטמת חמורה.. גיליתי שאת יותר גרועה ממני
חחח
את מזכירה לי שאתמול קניתי קפה. קודם מזמינים ואז משלמים. הזמנתי קפה ולפני היה מישהו שחיכה לקפה שלו. כשהוא קיבל את הקפה באתי לקחת לו כי חשבתי שזה שלי אבל זה היה שלו...חיכיתי וראיתי שלוקח זמן עד שמכינים לי את הקפה, אז הלכתי לשלם ומאחורי עמד הבחור עם הקפה והניח את הקפה על הדלפק. סיימתי לשלם ולקחתי לו את הקפה (פעם שנייה )
לי יש טמטמת שהפכה טבעית (זה נובע ממחסור חמור בשעות שינה) אתמול רציתי להרתיח סיר עם מים לפסטה ואחרי רבע שעה ראיתי שהגז דולק אבל הסיר בכלל בכיור עם המים. ניסיתי לפתוח את הדלת של הבית עם השלט של האוטו. וזרקתי את החולצה המלולכת לפח במקום לסל כביסה