היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש יוצאת סתומה מהשאלה שלי.. קנינו היום כסא בטיחות בשילב של חברת סיגמא (דגם טורנדו) הכיסא מיועד לנסיעה עם כיוון הנסיעה וגם נגד. מאיה בת 10 חודשים ושקלה לפני 3 שבועות בערך 7.5 קילו. עד עכשיו ישבה בסלקל על ידי,נגד כיוון הנסיעה ,אבל הסלקל היה קטן כבר ולא נוח לה. ניסינו להרכיב את הכיסא החדש במושב ליד הנהג אבל נורא קשה לי לראות משהו דרך המראה.הוא גבוה.(מראת הצד מוסתרת לחלוטין). הרכבנו את הכיסא מאחור אבל אני לא בטוחה שזה בסדר. אם שמים את הכיסא מאחור - האם הוא צריך להיות נגד כיוון הנסיעה או עם כיוון הנסיעה? ואם נגד - האם כדאי לקנות את המראה הזאת ? מצד אחד היא כבר גדולה ליכולה להסתכל על הנוף אבל אני לא יודעת אם זה בטיחותי..
איזה סתומה יצאתי.. נוני.
8 תגובות
עמוד 1
מאחורה את שמה אותה עם כיוון הנסיעה. ולא מאחורייך אים את נוהגת אלא בצד שליד הנהג מאחורה ככה הכי נוח
תשימי אותה במושב האחורי - לא זה שמאחורייך... ועד גיל שנה רקקקקקקקקק...נגד כיוון הנסיעה !!!!!!!!!!!!!
!
בכלל לא סתומה, גם אני שאלתי בזמנו, אצלי רותם היתה נגד כיוון התנועה עד גיל שנה וחודשים, כי רק אז היא הגיעה ל 9 קילו!!!!!!!! אני מאוד הקפדתי!!!!!!! זה הכי בטיחותי ככה! את יכולה לקנות את המראה בשילב או בהום סנטר...
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
הבנות פה צודקות לגמרי. קודם כל, את לא סתומה. את שואלת את השאלות הנכונות והחשובות.
עד שנה ו-9 קילו שמים נגד כיוון הנסיעה. מאחורה זה אפילו בטיחותי יותר מאשר מקדימה. המלצות "בטרם" הם לשים תינוק מאחורה. באירופה אסור לשים תינוק במושב הקדמי בכלל. אני הסתדרתי מגיל 0 בלי מראה. לדעתי זה רק מסיח את הדעת מהנהיגה. עם יש צורך - עוצרים בצד ובודקים מה קורה. יש כאלו שיגידו שמראה זה נוח. כל אחד איך שהוא מרגיש. אבל אצלך היא כבר גדולה. מה יש לך להסתכל עליה כל שניה? לדעתי, בגיל הזה זה מיותר כבר.
נ.ב. משהו לגבי ה-9 קילו. מיכלי שלי כבר בת שנתיים ושוקלת 9.5 קילו.
הפכנו את הכיסא והיא יושבת נגד כיוון הנסיעה,מאחור.. אני אסע היום לקנות את המראה הזאת למרות שניראה לי שאני אסתדר גם בלעדיה. היא כבר די גדולה ולא צריך להסתכל עליה כל שניה .. אבל בעלי הלחוץ מכריח אותי !! הוא כזה היסטרי - יותר ממני...