בהמשך לשרשור מטבחים שהוקפץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו קנינו דירה מקבלן ועוד מעט נצטרך לבחור מטבח.
    אולי תשימו תמונות של המטבח שלכן ותתנו טיפים מה חשוב לשים לב?
7 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש לא מרוצה מהתכנון של המטבח שלי...אז אני יודעת מה אעשה בדירה הבאה

מיקום המדיח-מימין לכיור, אם אתם ימניים. לדעתי להשקיע במדיח רחב אם אתם מחובבי המדיחים

נישה למקרר- גם אם אין עכשיו, לתכנן מקום למקרר גבוה ורחב

כיריים- שיהיו בין הכיור למקרר

ארונות- קלפה (הארונות שנפתחים כלפי מעלה) זה דבר יפה, אבל רק אם יש לך עוד המון ארונות אחרים, כי שימושי זה פחות

לפחות 3 מגירות ארוכות שיהיו עמוקות לסירים ומחבתות

החלום שלי, אם יש לך אפשרות מבחינת מקום- ארון מזווה- דלת ארוכה ובה מגירות שנשלפות החוצה. זה סופר נוח.

זהו.נראה לי.....
  • מצטרפת למומי לארון מזווה - ארון גבוה ובו מגירות נשלפות עם כל הקטניות/קופסאות השימורים/תבלינים/פסטה/ אורז/שמן ושאר מצרכים שלא זקוקים למקרר.
    גם אני לא אוהבת את המטבח שלי - תוכנן ע"י גבר ורואים את זה
  • שיהיו מספיק שקעים לחשמל
    שיהיה מספיק מקום על השיש
    שתהיה תאורה מספיקה
    לנו יש מגנטים לסכינים שזה מאוד נוח בעיני, ווים לכלי ששת מעל הכיריים - גם מעולה
    טוחן אשפה
  • טוב אין לי תמונה של המטבח בישראל שאני כל כךךךךךךךךךךך אוהבת
    אבל אני יכולה לעזור עם המלצות
    בישראל המטבח שלי היה קטן יחסית ומאוד פרקטי כאן המטבח גדול אבל כך כך לא פרקטי
    [URL=http://www.eliad.org]
  • טוב גם אני אתרום משלי
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • וואו! זה נראה מלא עצות טובות שלא חשבתי עליהן.
    תודה
  • חשוב לדעתי לשים לב שהתנור לא צמוד למקרר- הורס את המקרר חבל.
    לא חשוב לדעתי קולט אדים..בטוח יש חלון במטבח...
    חשוב מאוד מזווה- עם מגרות נשלפות- נוח מאוד ...
    2 מגירות עמוקות לסירים מחבתות ...
    מגירת סכו"ם מסודרת רחבה ונחה לניקוי.
    שיש- לא לשים קנט אלא שיהיה חלק..מים לא ישפכו ככה סתם וגם אם כן...זה לא קורה כל הזמן, גם אסטטית הרבה יותר יפה וקו נקי וחלק לדעתי...
    אם יש מכשיר תמי4 או של מים מינרליים לקחת בחשבון גובה המתקן ושלא יהיה צמוד לנקודות הגז אך אך לא רחוק יותר מ 30 ס"מ מהכיור (אם מדובר בתמי4)
    תשאירי לעצמך שטח עבודה של מטר לפחות. חלק שלא יונח שם דבר- קל לעבוד בשטח כזה מאשר לחפש איך ואיפה להניח דברים וכו'.. כיור התקנה שטוחה.
    תנור בילד אין ומעליו כיריים של גז !! חשמליות לוקחות ים חשמל ולוקח להן המון זמן להתקרר ..לדעתי?..מסוכן שילד/ה לא יעלה ויגע ...
    למדוד את המקרר ולפיו לבנות את המטבח..לקחת בחשבון מקרר SBS צריך מטר שלם שלא כמו מקררים סטנדרטיים שזקוקים ל כ 80 ס"מ מרחב..
    ארונות איחסון שיהיו לפי צורך בסיסי ולא יותר..כשיש הרבה מקומות איחסון אנחנו בני אדם, אנחנו נוטים לאגור דברים ולהעמיס..
    כשאין איפה לשים חחח לא מעמיסים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה