אולטראסאונד פרקי ירכיים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה לי בנות,
    מי צריך לעבור אולטראסאונד פירקי ירכיים בגיל 6 שבועות?

11 תגובות
עמוד 1
  • עקרונית רק ילדים פגים וילדים שהיו במנח עכוז
    אבל הבנתי שלאחרונה זה גורף לכל הילדים.
  • עדן שלי עברה את האולטרסאונד הזה כשהייתה בת חודשיים בערך. היא לא נולדה פגית (מוקדם אבל לא פגית) והיא לא הייתה במנח עכוז.
    כשהייתי איתה בטיפת חלב ורופאה בדקה אותה היא המליצה לעשות אולטרסאונד פרקי ירכיים.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אותנו שלחו לעשות. ואיתן הוא לא פג ולא עכוז. אני גם חושבת שעכשיו זה גורף לכולם
    יום שלישי יש לנו תור

• גם אותנו שלחו, אליאן נולדה בשבוע 40+2 והיא לא הייתה במצב עכוז...

• אנחנו עשינו עם שני הילדים ואיתמר שבוע 39+4, מצג ראש...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • גם אנחנו עברנו את זה
  • אנחנו עשינו כי הרופאה בטיפת חלב בבדיקה של גיל חודשיים אבחנה שיש לה קפלים א-סימטריים בירכיים (כשהתינוק שוכב על הבטן רואים).

• היי,
    הקטנה שלי נולדה ב40 + 6 וממש לא במשקל של פגה ולא עכוז
    הבנתי שזאת בדיקה ששולחים אליה את כל היילודים היום
    לדעתי חשוב לעשות כי אצלנו בבדיקה גילו בעייה עם הפישוק ופרקי הירכיים. הרופא ביקש שנרכיב לה רצועות שמקבעות את הרגליים שלה. :-(
    אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היינו מגלים את זה בגיל מאוחר יותר. גם ככה היום היא סובלת מהרצועות. בגיל מאוחר יותר זה יכל להיות זוועתי.
    האמת שאני חוששת שזה פוגע לה בהתפתחות כי היא לא יכולה ללמוד להתהפך אבל זה כנראה עדיף על בעייה בפרקי הירכיים.
    אני מנסה לשמור על אופטימיות כי הרופא הבטיח שזה יסתדר
    כנראה שרק צריך סבלנות

אני מקווה שלא הלחצתי אף אחת
  • שיעבור בקלות

• זו גורף לכל הילודים.

אנחנו עשינו פעמיים עם הקטנה - כי רצו לבדוק שהכל מתפתח בסדר, לא היו סגורים של הסימטריה.

בהצלחה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • סנוקי גם אני יכולה להבטיח לך שהכל יסתדר וכמו שאמרת עכשיו עדיף מאשר יותר מאוחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה