בוסטר - למי שיש נסיעות ארוכות לעיתים קרובות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לנו נסיעות של שעה וחצי פעם-פעמיים בחודש, לפחות באחת מהן מעין ישנה. על מה אתן ממליצות? תודה
16 תגובות
עמוד 1
אנחנו עכשיו עם הבוסטר רק של הטוסיק הנסיעות קצרות הבעיה שאם נרדמים בזה הראש זז הצידה ואין שום תמיכה בבית אצל ההורים שלי יש עם משענת גב ורצועות ואז הראש לא בורח זה מומלץ יותר לניסעות ארוכות שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
גם אני אשמח לשמוע
ממליצה על בוסטר עם משענת גב. בהתחלה גם אני קניתי לגל בוסטר פשוט ללא משענת ונסענו מס' פעמים מחוץ לעיר ופשוט כאב לי הלב, לא היה לה איפה להשעין את הראש
לנו יש 2 , אחד זה המשך מכיסא ביטיחות שלו לכן לא לרוונטי לשאילה . השני הוא : http://toysrus.co.il/pl_product~999075~45~188.htm מתפרק לשני חלקים , לכן היה אתנו בנסיעות בחו"ל כולל טיולים של 600-700 ק"פ ביום אחד . הוא לא יקר . למיטב זיכרוני זה היה בסביבות 200 ש"ח, אולי אפילו טיפה פחות. http://www.holdthatpic.com/
אני חושבת שכל בוסטר עם משענת גב יכול לשמש אותך. וממש לא חשוב מה החברה. אלעאי יושב על בוסטר של ד"ר בייבי כבר שנתיים וחודשיים (מאז שרון נולדה). ולא משנה איך הוא יירדם זה תמיד לא נוח! מאוד לא נוח להירדם על בוסטר.
גמני צריכה עכשיו לקנות ל-רון בוסטר עם גב. יש ממש מלחמוצ באוטו כל יום כי היא רוצה לשבת בבוסטר של אלעאי, היא גם רוצה בוסטר עם גב אז אלינו'ש- תודה על ההצעה
לשני הילדים שלי יש בוסטר גב. עם משענות כאלה בצד... שמחזיקות את הרשא אם ישנים
אבל יחסית לבוסטר רגיל הוא בסדר . אם הוא נרדם בפוזה לא נוחה אני בדרך כלל משנה לו אותה . הבעיה שלנו שאם פעם הוא היה נרדם תוך שניה עכשיו לפעמים הוא לא יושן בכלל אלא עסוק בדיבורים , שירים שאילות כמה נשאר וצפיה בDVD שלו .
בוסטר גב יותר טוב יש בוסטר גב של חברת גרקו שמתפרק ונהיה רק מושב לנסיעות קצרות ולא תופס מקום באותו ראיתי בידיעות ב7 ימים מבצע עליו 179 ש"ח בבייבי לאב (ראשון ,חולון ות"א בייבי לנד(נתניה) ובייבי קלאב (פ"ת) [center]
תודה רבה! אדווה - לא הבנתי, הוא יושב רק על בוסטר או על בוסטר עם משענת? יעל - זו לגמרי היתה כוונתי, רק רציתי לדעת אם יש המלצה ספציפית. אז ההמלצה הספציפית שתהיה משענת לצוואר ולראש
לא יודעת כמה זה עולה , אבל הוא עבר נסיעות מבחן מצטברות 4000 ק"ם תוך 10 ימים . בני לא גבאר אלא די קטן וזה עושה את העבודה . החלטנו לקקחת אותו כדי לא לשלם 60 או 70 יורו עבור השכרה שלו . עכשיו לא נקח כסא נותנים החינם ובשביל 3 ימים עדיף לי כבר לשלם 18 יורו ולא לקחת סתם . http://www.holdthatpic.com/
ענבר- הוא יושב על בוסטר עם משענת. יש לו גם בוסטר ללא משענת והוא ממש לא נוח לו! התכוונתי שגם ל-רון אני רוצה עכשיו לקנות בוסטר עם משענת כי הוא מאוד נוח לה. וכשאני והיא נוסעות לבד ברכה ואלעאי לא איתנו, היא תמיד הולכת לשבת בבוסטר שלו. היא יושבת כרגע על בוסטר שיותר מתאים לתינוקות שמבחינת משקל מתאים עד משקל 11 ק"ג אם אני לא טועה אבל הוא ממש קטן.. אני חייבת כבר לקנות לה חדש.