התייעצות חשוב לי לדעת מה אתן הייתן עושות אם....... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ימי שבת יש אצלנו בקפה לנדוור בגינה במקום סגור שעת סיפור אותו מעבירה לרוב המדריכה של דנדוש מדיאדה
    שבת שעברה הלכתי איתה ומאוד נהננו חשבתי להביא לה חבר/ים מהגן אז אתמול בבוקר התקשרתי לאמא של אור (החבר הכי טוב של דנדוש מכיתת גן והם הרבה משחקים יחד)
    היא באה איתו דנדוש בהתחלה ישבה מאוד יפה והאמת שאור לא כל כך ישב יפה מן ההתחלה באיזשהו שלב הוא התחיל להשתולל שם וגרר את דנדוש איתו להשתולל (לא חשוב שלדעתי הסיפור לא כל כך התאים לגילם הרוב היו קצת יותר גדולים)
    השאלה היא כזאת מה אתן הייתן עושות ממשיכות להציע לאותה אמא להביא את הילד לשעת סיפור? או הייתן הולכות עם הילד לבד? הכסף כרגע לא משחק תפקיד מבחינתי כי עלות השעת סיפור היא רק 10 שקלים
    פשוט לא יודעת איך לפעול כרגע ומה נכון?

8 תגובות
עמוד 1
  • אם הם משתוללים ביחד - הייתי הולכת לבד או הולכת עם שניהם למקום יותר מתאים, כמו ג'ימבורי או פינת חי.
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אה שכחתי לציין שלפעמים פתאום הוא מרביץ לה (אומנם היא מחזירה לו אז שוב הוא מרביץ )והיא בוכה אבל בכל זאת כל פעם מחדש מתעקשת שהיא רוצה לשחק איתו

• אני חושבת כמו אורטל ללכת לג'מבורי
  • זהו שלדנדוש יש המון סבלנות והיא מאוד אוהבת שעות סיפור וכאילו ומשתפת פעולה מאוד יפה רק שהיא נגררה אתמול
    וג'מבורי היא אוהבת אבל פחות

• אני חושבת שאת כבר יודעת את התשובה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אם הילד מרביץ ומשתולל וכל ההורים מתלוננים עליו אז מה בכלל השאלה??
    אל תקחי אותו לשעת סיפור ולא לשום מקום אחר, תמצאי לדנדו'ש חברים יותר נעימים ורגועים.
  • חושבת כמו ליא...
    בגיל כזה אין להם כל כך את השיקול לבחור חברים טובים, ולפעמים צריך לעשות את זה בשבילם... זה משהו שגם תצטרכי ללמד אותה - שעם ילד שמרביץ - עדיף לא לשחק ולחפש חבר שיותר נעים בחברתו.

[center]
  • היום זה מה שעשיתי באמת רצתה לשחק עם אור אמרתי לה אין אור אני לא מסכימה לך
    ואז אמרתי לה את זוכרת שאתמול בגינה אור הרביץ לך?
    היא ענתה לי שכן והוא פויה נו נו נו ילד רע
    שאלתי אותה אם היה לה נעים אמרה לי שלא אז אמרתי לה שכרגע אמא לא כל כך מרשה לה לשחק איתו ומעדיפה שתשחק עם חברים אחרים עם ילדים מן הגן שלה או אפשר מכיתת הגן שהם יותר אדיבים וכך היה היום שיחקה עם ילד שהיה איתה עוד בתינוקיה והיא דווקא נהנתה ואמרה שהיה לה כייף
    ולמרות שאת התשובה בלב אני כבר יודעת אשמח לעוד תגובות בעד או נגד להביא חבר מבחוץ (שלא מכיר) עם הילד לשעות סיפור ופעילויות שהילד/ילדה אוהבים ונהנים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה