היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני שבוע להב נפלה בבית - קפצה מהמיטה למזרון ופספסה את המזרון. בכתה נורא ומאז היא צולעת ברגל ימין צליעה קלה. ביומיים האחרונים הצליעה ממש מתחזקה. העניין הוא שבשום שלב לא התנפח ולא היה שום סימן, וגם לא כואב לה בשום מקום שנוגעים לה. היא פשוט צולעת. ואני האמת אמרתי מה אני אלך לרופאה, מכה יבשה, יעבור, כל עוד לא התנפח ואין סימן זה בטוח כלום. בעלי טוען שהוא בקושי ראה אותה השבוע ולכן לא שם לב לצליעה עד לסוף שבוע (נו טוב צודק
12 תגובות
עמוד 1
האמת שגם אני כמוך לא הייתי רצה לרופא
שתרגיש טוב הבובה ושיעבור לה מהר
אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
מאמי שלי..קודם כל קבלי
אוייש.. הנפילות האלה מורידות לי את הלב! בדיוק היום שילה נפל כשקפץ על המיטה ואמר שכואבות לו השיניים, ואמרתי לעצמי שאני אזכור לעקוב. כי המכות האלה לא תמיד כואבות כ"כ בהתחלה ומופיעות בחוזקה רק אח"כ!! אולי למדתי להלחץ מזה כי בעלי תמיד בודק אח"כ שכל העצמות במקום, ששום דבר לא יצא.. הוא השריש בי קצת מהלחץ!
אבל- גם לי די ברור שלא הייתי נלחצת ולוקחת אותה לרופא מיד אחרי. אולי את- הלחוצה כמו טמפון, למדת להרגע קצת.. ושילדים נופלים לפעמים, וגם קמים! שזה מעולה, אבל תמיד אחרי נפילות צריך לעקוב ולראות שאין החמרה במצב.
מקווה שהאורטופד מחר ירגיע וזה כלום ילדים נופלים וקמים ואין מה לעשות ככה זה
גם אני לא הייתי נלחצת ובודקת רק אחרי כמה ימים מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
טוב אני לא כועסת עליך אבל אני מאלה שכן לוקחים לרופא במיוחד עם הילדה צולעת , אם הילד נפל יופי אין מה לעשות כולםםםםםםםםם נופלים וקמים. אם כולם ילכו לרופא אחרי נפילה קופות החולים יקרסו.
אינסנקטיבית באמת לא צריך להלחץ על צליעה אחרי נפילה. מנסיון שלי עם תום אני יכולה לספר לך שהרופאים בכלל בכלל לא מזלזלים בצליעות. במיוחד אם הצליעה ממושכת. אותנו הפנו מייד למיון לצילומים ורק לאחר מכן עם הצילומים ובדיקות הרופאים במיון הפנו אותנו להמשך בדיקה אצל אורטופד. ברוך השם זה עבר. כנראה שזה טראומה של הרגל מהמכה כמו שזה היה אצלנו - פשוט צריך לבדוק!
גם אני לא הייתי ישר רצה לרופא, במיוחד עם וירוסים ושפעת שיש באוויר
קודם כל, מידע... זה לא קרינה מטורפת...ואם צריך לעשות צילום אז עושים, זה לא כזה נורא!