גירויים לתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    התינוק שלי בן חודשיים כמעט ואני משתדלת להעסיק אותו במשך היום אם זה דרך כך שאני מדברת איתו המון ושרה לו. מראה לו קצת טלויזיה ושמה אותו באוניברסיטה. הוא נמצא גם במיטה שלו כשהוא ער ומסתכל על המובייל שתלוי לו.... הוא מגיב להכל, כאילו רוצה לדבר ... משמיע קולות וצוחק... השאלה שלי היא אם אני לא מעמיסה עליו גירויים מהסביבה? האם זה יכול לגרום לנזק או בלבול יותר מאשר להועיל?
    מה אתן עשיתן או עושות עם תינוק בגיל כזה?
2 תגובות
עמוד 1
  • ילד בן חודשיים אין צורך להעסיק כל היום, אין צורך לשים לו גירויים כל הזמן, מותר ורצוי שידע גם לשכב בשקט במיטה או על הרצפה או בטרמפולינה, ילד שכל הזמן מועסק ע"י מבוגר או ע"י גירוי חיצוני - לא ידע להעסיק עצמו בגיל מבוגר יותר - וחבל.
    הוא לא משתעמם, הוא בן חודשיים, הוא חדש בעולם הזה ויש המון קולות, ריחות, צבעים לחקור ולגלות.
    בעיקר אין צורך לשים אותו מול הטלויזיה, התמונות המרצדות עוד ממש לא בשבילו.
    לעומת זאת - לשיר לו, לדבר איתו, לשים מפעם לפעם מוזיקה במובייל - זה מצויין.

• מסכימה עם עינבר בכל מילה!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה