שאלה על חילבה - למי שיודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שותה כמה שאני יכולה , אוכלת כמה שצריך ..באמת מכל וכל ..
    לוקחת 2 כדורי חילבה ביום .
    ובכל זאת , יש ימים , כמו היומיים האלו שנדמה כאילו אין לי מספיק חלב.
    כשאני שואבת יוצא בקושי 40 CC
    ניתן לקחת יותר מ2 כדורי חילבה ביום?? יש תרופה "אמיתית" שניתן לקבל מהרופא , שתגביר את יצור החלב?
7 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת להגיד לך אם אפשר יותר מ- 2 כדורים ליום (תבדקי מה כתוב באריזה) מה שכן - לחץ/עצבים/מתח - כל זה בהחלט משפיע על החלב ולפי השרשורים הקודמים שראיתי שלך מהיום .... קחי את הכל בפרופורציה והכי חשוב - אל תקחי ללב, זה לא שווה את זה, בטח ובטח שזה בהחלט משפיע על החלב

[
  • תלוי מה ההמלצה היומית....

בחילבה של "הדס" זה 1-2 קפסולות, 3 פעמים ביום- ז"א עד 6 ביום
  • אני הייתי לוקחת רק אחת אז לא יודעת. מה שכן לישון לאכול לשתות ולהרגע כמה שאפשר.

]
  • תודה ..
    לפי מה שאמרו לי בחנות - עד 6 קפסולות ביום זה לאנשים שצריכים לווסת את הסוכר שלהם
    להגברת החלב זה 2 ביום ..
    תהיתי אם זה נורא לקחת יותר מ2 להגברת החלב....

תודה
  • תנסי אולי את הכדורים של חותם טבע... חלב אם
    לי זה ממש עזר בשאיבות
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • איזה כדורים את לוקחת פנינה?

לי היועצת הנקה המליצה על "סופר חילבה" - הייתי לוקחת 2 ביום, לפעמים 1 היה מספיק.

יש לך את טיפות "חלב רב" שעזר לחברה שלי מאד. תנסי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תראי מה מצאתי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה