האגיס האלה חצופים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הם מפרסמים ארוע של 3 ימים בקניון איילון עם פעילות לילדים,
    אז הלכתי עם יותם וניצן, בנו שדה כותנה באמצע הקניון, כל ילד מקבל בובה וממלא אותה בכותנה שהוא "קוטף" בשדה, ממש נחמד,
    יש תור להדרכה על החיתול החדש, מקבלים חיתול לדוגמא ושובר לקבלת בובה, אבל מה. הכניסה לשדה היא לילדים עם חיתולים בלבד...
13 תגובות
עמוד 1
  • חצווופים!!
    מה זה לילדים עם טיטולים בלבד?!?
    יענו- מי שאין מצב להרוויח עליו- שלא ייכנס!
  • הם מצליחים לעשות כל מה שאפשר ע"מ שגם לקוחותיהם הותיקים לא יקנו יותר את מוצריהם וחבל

• איזה חוצפה אני בשוק

• אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • וואווו מזל שבסוף לא הלכתי היום
    כ"כ תיכננתי ורציתי אך אני חושש ממזג האוויר ודנדוש לקראת ניתוח............. אז ויתרתי אבל גם יום ד' כמו שקבעתי עם חברה שלי אני אודיע לה ולא נלך
    תודה שעידכנתי הדסי

• גועל נפש!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ממש גועל נפש
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • כתבתי להם מייל תלונה
  • חוצפה זאת לא מילה אפילו
  • איזה חוצפה, שנים על גבי שנים פירנסתי אותם,
    מזל שלא הלכתי הייתי חוטפת קריזה

• איזה גועל נפש

ומה הם מצפים, שאם יש שני אחים ואחד קצת יותר גדול (שנתיים ו-, גיל שלכל הדעות עדיין צעיר מאד) האחד יכנס ויהנה והשני לא?

ב-י -ז- י-ו - ן

אין מילה אחרת.

טוב שלא הייתי שם

ואם יש להם קצת שכל, על מנת לשפר את התדמית (שנפגעה! גם בגלל הטיטולים החדשים שגם אני נפגעתי מהם!) אז עליהם לערוך חויה מתקנת. לכל הילדים הפעם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה