מחר יום ללא תדלוק !!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
30 תגובות
עמוד 1
  • נכון, לא מתדלקים לא נוסעים לעבודה
    לא נוסעים לרופא..
    אין לי דלק באוטו נראה לך אני אהיה חלק מהשטות הזו? הרי זה לא יעזור ...
  • שטויות במיץ

• אירית, הרעיון הוא טוב ויפה
  • חחחחחחחחחחחחח לא הבנתי מה בדיוק משיגים בזה שלא מתדלקים יום אחד? בעוד יום או יומיים איך שלא נסובב את זה נצטרך את הדלק אז הכסף יגיע רק באיחור קצת
    אם לדלק היה תחליף...זה היה סיפור אחר...אבל כך? אין טעם בכלל...

ברוך הממציא פזומט !
  • הרי תמיד ביום שמעלים את המחיר אף אחד לא מתדלק כי כולם רצים ב- 23:00 בלילה שלפני לתדלק כדי להספיק את המחיר הישן..
    אז מחר אפאחד לא יתדלק, אולי גם בעוד יומיים..
    ובעוד 3 ימים נשכך מזה.. ונמשיך לתדלק כאילו אנחנו ביבי נתניהו ויש לנו מליונים בבנק!
  • סליחה כן אבל בגלל דיעות כמו שלכן המדינה שלנו נמצאת במצב המגעיל שהיא נמצאת בו. מדובר פה על לא לתדלק כל יום שלישי במהלך חודש פברואר.. לא פלא שמעלים פה את המיסים על ימין ועל שמאל וזה בגלל שאף אחד לא אומר כלום
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • יודעת מה, ליאת?

חבל שאנשים כאן לא יוצאים לרחובות כמו במצרים! חבל!

רק ככה היה משהו מתנהל פה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אה, ודרך אגב, גם המאבק של מצרים התחיל בפייסבוק, אז......יש תקווה
  • ליאת את לגמרי צודקת!
  • ואני מאוד רוצה שכל מי שנוסע ברכבת בקו באר שבע - חיפה,
    ביום של סגירת קווים
    (סוגרים לנו כל חודש לשבוע-שבועיים בני ז ו ....
  • נטלי , הקטע הזה עם הכרטיסים השאיר גם אותי ב-
  • אורטל, את קולטת?
  • זה לא בגלל שאנחנו חבורה של פראיירים...זה בגלל שיש לנו מה להפסיד (ימי עבודה/מקום עבודה /הכנסות וכו)..למיצרים שהחיים שלהם גם כך בזבל, בלי קורת גג נורמלית...אן מה להפסיד...זה תמיד היה כך בהיסטוריה..רק שאנשים מגיעים לתחתית ואין להם מה להפסיד רק אז הם מעיזים לקום וללכת עם זה עד הסוף
  • מרינה אני לא מסכימה איתך. יש דבר שנקרא אוטובוס ואפשר גם איתו להגיע לעבודה פעם אחת. לא מדובר על להפסיק לתדלק לגמרי או במשך שבוע. מדובר על יום אחד בשבוע במהלך חודש פברואר. אז מתדלקים ביום שני או רביעי אבל לא בשלישי. מדובר פה בסך הכל על 4 ימים וזהו. מה כל כך קשה לתמוך בהחלטה כזאת?

ואורטל אני בהחלט מקווה שיש תקווה כי המדינה הזאת מנוהלת בצורה זוועתית ושווה לתחת.

באהבה, ליאת.
  • אבל מה כנראה לפוליטקאים יש מה להפסיד כברגע שאמרו שלא יצביעו למפלגה מסויימת הישבנים בכסאות התחילו לזוז .
    בשנה אחרונה מס "בלו " - מס על הדלק עולה ב60 אג' סתם ככה . מה עוד שממשלה מרוויחה על זה גם במע"ם . כי מע"ם לוקחים על מחיר כולל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • רגע ליאתי..ומה בדיוק נשיג בזה שלא נתדלק ביום שלישי? אלא ביום שני או רביעי? אם את צריכה 30 ליטר דלק..מה זה משנה מתי תמלאי את זה?
    ותתפלאי, אבל לנסוע באוטובוס זה לא פתרון שמתאים לכולם..יקח לי חצי יום ולא אוטובוס אחד להגיע מבתים לפ"ת לדוגמא..אין מצב שאני עושה את זה
  • בחיים אני לא אסע באוטובוס
  • ליאת אני איתך בכל מילה
    זה עצוב שאנשים לא משתפים פעולה בדבר כל כך פשוט לעשייה.
    מרינה- מה זאת אומרת מה זה משנה אם תמלאי ביום שני או שלישי?? זה כל העניין- מחאה ציבורית! שבימי שלישי תחנות הדלק יהיו ריקות! אף אחד לא מבקש שלא תמלאו דלק רק שלא תמלאו יום אחד בשבוע כדי להראות כמה שאתם מתנגדים לעליית המחירים... מה הבעיה בדיוק??? זאת הסיבה שהמדינה שלנו נראית ככה- שפשוט כבר כולם מיואשים ולאף אחד לא איכפת
  • חחחח אתם יודעים מה יקרה אם לא יתדלקו ביום ג'?
    יוציאו את העובדים לחופש באותו יום...יסגרו את התחנה וזהו...
  • אני אין לי בעיה לא להתדלק ביום שלישי אני בכלל מתהדלקת בשבתות בלבד כך שמבחינתי שיהיה סגור כל השבוע

אני רק לא מצליחה להבין מה בדיוק משיגים בזה שמשלמים 300 שח ביום שני/רביעי ולא ביום שלישי?
  • מרינה, אני יכולה להבין למה את מתכוונת ואכן היעילות של זה ברורה, אבל לדעתי היא לא מיידית. לטווח ארוך זה מהלך יעיל, אם נהיה עקביים.

לדעתי השאלה היא לא אם נתדלק ביום שני או ביום רביעי או כל יום אחר
    זה הסמליות שבדבר, כמו שיש שביתת אזהרה, כך, באופן סמלי, לאות מחאה הציבור (וכאן צודקת ליאת, הציבור זונח את תפקידו להיות ציבור) פשוט לא מגיע לתדלק.
    זה סמלי ויש בזה אמירה שאמנם אנחנו קהל שבוי אבל אנחנו לא ישנים על המשמר ושנעשה לנו עוול אנחנו מגיבים. היום זה דלק ומחר זה לחם ומחרתיים משהו אחר. זה איתות שלא תמיד נבליג.

ושוב חפרתי
  • גלית ובאלי לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב

באהבה, ליאת.
  • אנחנו חיים במדינה קפיטליסטית, וזה אומר שכל אחד שומר על התחת שלו.
    היום בעלי לא יגיע לעבודה, או יגיע באיחור של שעה, מחר יפטרו אותו חס וחלילה (אני בכוונה מקצינה, כי בעיקרון זה באמת עובד ככה).
    הוא לא יבוא בזמן לקחת את לינוי מהמטפלת (שלוקחת אותה מהגן, גם ככה מספיק זמן שילדה מחוץ לבית), נשלם לה יותר+עוגמת נפש לילדה שזה הרבה יותר משמעותי מלשלם יותר למטפלת על השעות.
    לבעלי לנסוע באטובוס זאת לא ממש אופציה, זאת אופציה לא נוחה. כן, לא נוחה ובעייתית.

מחאה שכזאת חייבת להתארגן בצורה מסודרת, ככה שגם בעבודה יבינו את העניין, הכל צריך להיעשות מסודר, ולא כמו עכשיו.

אז אנחנו כבר נשלם על הדלק יותר, אבל בעלי יגיע בזמן לעבודה
    (הוא התחיל עבודה חדשה לכן הוא כרגע בונה את המוניטין שלו בעבודה,
    שזה אומר להגיע בזמן והשקיע, להראות מוטיבציה וכ"ד...)
    ויאסוף את הילדה מהמטפלת בזמן כדי שיהיה לנו ערב משפחתי וילדה תהיה שמחה מאושרת שאבא או אמא באו לקחת אותה והיא יכולה לבלול איתנו זמן לפני מקלחת, פיפי ולישון.
    אז כן, אני מוכנה לשלם על הדלק יותר, וכן אני פריירית אולי בקטע הזה, אבל פריירית שבעלה בונה את עצמו בעבודה, פריירית שלא משאירה את הילדה אצל מטפלת עש מאוחר כי אבא נוסע באטובוס ויגיע באיחור רציני לקחת אותה ואמא בכל מקרה עובדת בתל אביב ורוב ימי השבוע מגיעה מאוחר.

• נטלי - אני איתך!
  • בסדר גמור... אבל זה סתם מצחיק ולא יעיל...אני לא אוהבת דברים שמראש ידוע לא יעשו כלום כמו שנאמר פה...אם מתחיל לצאת ביציאות לא נצביע למפלגה כזו או אחרת...זה דבר שכן לדעתי יכול לעזור...אבל לדלד על יום שלישי בתדלוק- שטויות במיץ כי אין לנו ברירה, אין לדלק תחליף (אל תגידו גז/שמש/רוח הקודש)

אם לדוגמא מחליטים להחרים את אוסם..אפשר לעשות את זה ע"י קניית של מוצרי עילית לדוגמא, את הוט עם יס, סלקום עם פלאפון וכו...כאן- נאדה ! אין מה לעשות לכן צריך לדעתי להחרים את האנשים השולטים בנושא באותה תקופה לא תחנות דלק ולא עובדים שם לא אשמים במיסוי המופגז
  • מרינה ו-ELI1808 פספסתן את הנקודה לגמרי אבל לא חשוב. כנראה שאתן מוכנות לחיות בצורה הזאת. זכותכן. כל אחד ומה שטוב לו.

באהבה, ליאת.
  • חחחחחח מעניין כמה מתלוננים אלו שהמיכל שלהם לא 35/45 ליטר
    אלא הפוזות של הג'יפים שכל מיכל זה 100 ליטר ..עולה להם בערך 800 שקל
    למיכל... זה לא יעזור וזה מה יש. חבל. אבל זה המצב.
    אני לא נוסעת בתחבורה ציבורית, אם הגננת קוראת לי או המורה אני לא יכולה להרשות לעצמי שעה וחצי זמן הגעה אליהם . כי אנחנו לא גרים בעיר גדולה ויש עוד הרבה כמונו...אין לנו תחבורה מסודרת . ולכן זה לא בשבילי. אני מה לעשות מאלו שישלמו כי אין ברירה.... והאמת? בשביל הנוחיות שלי אני אשלם...
  • אני לא ממש מכירה אנשים שיוצא להם לתדלק פול כל יום
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • בדיוק מה שמיכל כתבה:
    בשביל הנוחות שלי, אני מוכנה לשלם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה