כאב גרון בבקשה עזרה......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    הבת שלי בת 9 חודשים. היא משתעלת נורא חזק ברמות שהיא לא יכולה להרדם. היא כבר 2 לילות לא ישנה. היא נרדמת רק עליי ועל בעלי וכל הזמן משתעלת. לאחרונה החלה גם נזלת. הייתי אצל הרופא ואין לה כלום והוא לא נותן בגיל הזה כלום לשיעול. מה לעשות? איך להפחית לה את כאבי הגרון????
    היא ממש צרודה כבר מהבכי. כואב הלב. אין לה כוח לבכות כבר
    אני ממש מיואשת. מה לעשות? לקחת סירופ מבית מרקחת? הם בטוח ייתנו משהו. או משהו טבעי?? תרופת סבתא??
5 תגובות
עמוד 1
  • יש לי משהו שעוזר מאוד לשיעול:
    תחממי על הגז חלב+קצת חמאה עד שהיא נמסה ותתני לה לשתות.
    זה ישר מעביר את השיעול ומקל על הצרידות והגרון
  • רק אינהלציות יעזרו לה לנשימה

אני הייתי פונה שוב לרופא - כי שיעול כמו שאת מתארת נשמע סטרידו ודורש טיפול רפואי.
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אם אני זוכרת נכון- אסור חלב עד גיל שנה..?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יש טיפות R49 ג'וניור שהם לנזלת
    יש טיפות פילקה - צריך נראה לי מרשם רופא
    אבל הכי טוב לגרון - רסקי בצל ותוספי קצת סוכר ענבים שלא יהיה מר ולתת בכפית.
    אינהלציות של מי מלח - עושה פלאים יותר מספריי לאף כי היא פותחת את הפה וזה נכנס גם לאף וגם לגרון ומייבש.
    תגביהי לה את המזרן ותשימי אדים בחדר.

דבר נוסף יש לנו "שימושון" בדף הראשי- מודבק יש שם טיפים בכייף
  • אולי תה חם עם לימון?

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה