זהו החלטתי לחתוך בבשר......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מרשה יותר לדנדוש לשחק עם הילד ההוא מהגן שלה שהיה איתנו בשעת סיפור המקרה מסובך רק ששוב בשבת בצהריים אחרי שראיתי שהיא באה לחבק אותו ולהרגיע שבוכה והוא הרביץ לה היא מצידה החזירה ואז שוב הרביץ לה
    החלטתי שיותר אני לא מרשה לה לשחק איתו אבל לצערי זה קשה כי הם גם באים למשחקיה בקניון
    אוףףףףףףףףףףףף הלוואי ואוכל למנוע לגמרי את המשחק עם הילד הזה לא מרשה לה ואני חופרת לה בראש על כך כל יום
    אילו רק היו לוקחים אותו מאמא שלו שממש לא משקיעה בו וממש לא מעניין אותה ולא תמיד מונעת את האלימות מצידו ויש עוד הרבה אני הייתי רגועה

4 תגובות
עמוד 1
  • זה בסדר לא להזמין אותו לשחק עם דניאלה.
    תנסי לראות למה היא מתעקשת לשחק איתו למרות שהוא מרביץ לה... פשוט נסי לעקוב....

ותחשבי מה את מאחלת לאמא ולילד הזה - שיקחו אותו ממנה כדי שאת תהיי רגועה....

• לינברי זה לא רק כדי שאני איהיה רגועה בזה יש דברים שמעבר..............
    אפילו על הבן הבכור שלה ויתרה ולא היא מגדלת אותו (היא טוענת שויתרה עליו בזמנו עקב קשיים כלכליים היה לה עסק פשטה רגל וכו' אני לא קונה כרגע אבל לא משנה) וגם במעון כבר שאלו אותה פעמיים שלוש אם המשטרה היתה אצלה בתקופה האחרונה אז יש דברים שאנו לא יודעים
    לגבי הלחתוך אני מנסה השבוע רק התחלתי והאמת אני מעדיפה כמה שפחות שתשחק עם הילד אני כרגע כל יום שעה עם דנדוש בקניון אחר כך בשעה חמש באה איתה הביתה והיא ניהנת הרבה יותר

• תסלחי לי... אבל יש לך לפעמים יציאות....
  • תראי - לגבי דנדוש, ברור שאת צריכה לדאוג שתהיה בסביבה בטוחה ושלא תהיה בחברת ילד אלים שנוהג להרביץ לה באופן קבוע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה