שלום ד"ר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 24 . באופן קבוע וסדיר אני מקבלת את המחזור החודשי שלי.. (כל 28 יום) אך הפעם המחזור שכח להופיע.. ז"א איחור של 9 ימים. עשיתי בדיקת הריון ביתית אך התוצאה יצאה שלילית.ניגשתי לרופא עשיתי אולטרא סאונד ונמצא שרירית הרחם בעובי: 22.6 מ"מ..ז"א או לפני מחזור או שאני בהריון.בינתיים עברו יומיים מהאולטרא סאונד ולא קיבלתי מחזור. עשיתי שוב בדיקת הריון ושוב התוצאה היתה שלילית.אנסה לנסח את שאלתי שתיהיה מובנת עד כמה שאפשר: יש מצב שאם הבדיקה הביתית יצאה שלילית ואם אני אכן בהריון, ההריון לא תקין? ז"א שאם הריון לא תקין (כגון הריון חוץ רחמי וכו')אזבבדיקה לא רואים תוצאה נכונה ? אני מאד מקווה שתבינו את השאלה כי אני מאד מבולבלת ורוצה לדעת הכלללללל.
    תודה רבה ובתקוה להבנה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הבדיקה הביתית איננה מעידה על תקינות ההריון, אלא רק אם יש או אין הריון.
    לכן, על פי התשובות עד עתה - אינך בהריון בינתים.
    חשוב גם לבצע את בדיקת הדם, כיוון שיש מקרים בהם היא יותר אמינה.

אני מסכים עם הרופא שלך שכדאי לחכות מספר ימים לפני שעושים אותה, אך כיוון שאין כל נזק בלעשות אותה גם קודם לכן - במיוחד אם זה יעזור לך מבחינת תחושת אי הידיעה או הידיעה - אז אפשר גם קודם.

בברכה,
    ד"ר ערן הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה