מס' שאלות לקראת ניתוח בהרדמה מלאה - עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

אשמח לקבל טיפים ל"מנוסות" בהרדמה מלאה.
    מחר דניאל תעבור ניתוח - יש לה לשון קשורה. זה ממש שנייה של ניתוח אבל זה מצריך הרדמה מלאה.
    נאמר לנו שהיא חייבת להיות בצום מלא 6 שעות לפני.
    השאלה שלי היא מה להביא כאשר היא תתעורר - מה היא תוכל לשתות? לאכול? מה רצוי להביא? להביא גם נורופן וכאלה?
    תודה
23 תגובות
עמוד 1
  • הי, לצערי יש לי הרבה ניסיון עם הרדמה מלאה.

בגיל הזה היא תתעורר ממש מבולבלת, בהתחלה מותר רק שתיה אחרי ההרדמה אבל זה גם תלוי בניתוח עצמו, לאכול לא יהיה לה כ"כ תאבון אז תיקחי משהו שהיא ממש אוהבת, איזה פינוק.
    נורופן וכאלה יש בבי"ח אז אני לא חושבת שצריך.

כמובן שצריך תעסוקה לזמן שתחכו לפני ואחרי.

שיהיה בהצלחה
  • תודה
  • אני הבאתי לקטנה שלי הכל, הרבה מים לנו ולה

אני עדיין מניקה אותה, וגם אז כשהיא קמה - היא נצמדה לי לציצי איזה חצי שעה, כמו תינוק בן יומו
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • לפני כמעט שנה עדן עברה ברונכוסקופיה (הכנסת צינור עם מצלמה לריאות) הניתוח כמובן בהרדמה מלאה. היא הייתה בצום מהערב לפני. היינו התור הראשון לניתוח.
    כשהיא התעוררה היא הייתה מורעבת ועד שלא הבאנו לה בקבוק היא לא נרגעה.
    אחרי שהיא שתתה את הסימילאק היא חזרה לעצמה לגמרי בתוך שניות. מה שהפריע לה בעצם היה הרעב.
    יום אחרי זה היא כבר הלכה לגן.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • תודה בנות
  • קודם המון בהצלחה
  • המון המון בהצלחה...תעדכני ואם תצטרכי עזרה בשמחה...
  • אנחנו עברנו בגיל שנה עם עילאי
    וגם הוא היה ראשון כי התחשבו בגיל.
    הם באמת מתעוררים בבכי ובתחושה לא נעימה.
    לא יודעת מה היא תוכל לאכול אם הניתוח הוא בלשון, אבל נראה לי דברים נוזליים וקרים (כמו מעדן, שתיה קרה, גלידה)
    גם אצלי הוא עוד ינק וזה הציל אותי אחרי הניתוח.
    מה שכן - הם דורשים הרבה ידיים אז תתכונני לזה

• בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אליה אצלי קם בובה וביקש לשתות,
    אח"כ הוא התאושש יפה ברוך השם, היתה טלויזיה בחדר אז הוא הסתכל מנומנם,
    אח"כ נתנו לו קרטיב ומעדן, הוא היה ממש ממש רעב
    בהצלחה!

• איזה כיף להיות אחרי!!!
    אין לי מושג בקשר לריור - אבל זה נשמע הגיוני.
    רציתי לשאול אותך לפני אבל נראה לי לא מתאים - זה לא ניתוח שעושים בד"כ ישר אחרי הלידה?
    אני יודעת על כמה ילדים שלשונם היתה קשורה ועד גיל חודש גזרו להם אותה (ממש עם מספריים) וכמובן הרדמה מקומית.

• אני זוכרת שכמה שעות אחרי כן, אבל למחרת כבר לא.....

אבל יכול להיות שכל ילד מגיב אחרת לחומרי הרדמה.

אני הייתי מתקשרת לרופא ילדים לשאול. התאוששות קלה ומהירה

איזו הקלה, אה?
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • לינבר - יש רופאים שעושים את זה גם בגילאים מוקדמים יותר. הייתי אצל כמה בזמנו אבל ללא שום הרדמה, גם לא מקומית ולי זה נראה אכזרי. אפילו האחות טיפת חלב (שהיא זאת שעלתה על זה כשבאתי אליה עם דניאל לראשונה) אמרה לי שעד לפני מס' שנים לא רבות, היא בעצמה הייתה עושה את זה. בין היתר הלכתי גם לפרופסור שניתח אותה לבסוף והתנאי שלו היה שהיא תהייה בת שנה לפחות. העדפתי ללכת אליו בגלל השם שלו והניסיון (הוא ניתח את בעלי כשהיה בן 6).

אורטל - זה לא נראה לי קשור להרדמה אלא לניתוח עצמו לא? בכל אופן, זה התחיל בחמישי אחרי הצהריים ועד אתמול בערב זה פשוט נהררררר אבל נדמה לי שהיום זה כבר טיפה יותר טוב... נעקוב

תודה
  • שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום

• שמחה שניתוח עבר בשלום בכלל לא הייתי מעודכנת..
    ולגבי ריור אולי כדאי להתייעץ עם הרופא?
    תרגישו טוב

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!

• תודה על התגובה
  • לפעמים ההמתנה משתלמת

• שמחה לשמוע בשורות טובות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • שמחה שהלך בקלות ועבר בשלום.
    החלמה מהירה
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • תודה בננות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה