שלום בנות + שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות אני חברה בפורום השכן שעברה לפורום הזה כי כיום הוא יותר אקטואלי עבורי - אמא לשני בנים
    עדיין לא הספקתי להתעדכן בחתימה אבל אעשה זאת בקרוב

אפתח ברשותכן בשאלה- אשמח לשמוע את דעתכן:
    יש לי בן בן 2+ ותינוק בן חודשיים (אני כרגע בחופשת לידה).
    עד עכשיו הגדול בגן פרטי (שנה הבאה מתעתד להיכנס לגן עירייה) והוא נמצא בגן עד 16:00.
    לאחרונה (לא יודעת אם זה בגלל ההורמונם ) אני מתלבטת אם כדאי לי לקצר את היום של הגדול בגן לחצי יום כלומר עד 13:30...
    המשמעות היא שכשאחזור לעבוד באופן מלא אאלץ לשנות מעט את שעות העבודה שלי כלומר אצטרך לעבוד בין השעות 08:00-13:00 כאשר יש לי את האפשרות לעבוד מהבית מהשעה 13:30 (כי הילדים ישנים צהריים) ואני אוכל לקיים פגישות/לעבוד גם משעה 19:00 בערב ואילך בימים שצריך.
    היתרון הוא מובן - יותר זמן עם הילדים. החיסרון הוא האילוץ לתמרן בין השעות השונות.
    בעבודה שלי יש לעיתים תקופות של לחץ אבל לרוב הכול מתנהל על מי מנוחות.
    אוףף לא יודעת מה להחליט - אשמח לשמוע מה דעתכן
6 תגובות
עמוד 1
  • זה דומה למצב שלי ,אני עובדת מהבית ויש לי שעות גמישות של הפגישות , גם ילד יהיה כבר בן 5 בקיץ . הוא עדיין בגן פרטי וסיבות שאני לא לקחת אותו בצהריים זה בעיק שבגן הוא יןשן צהריים ובבית כבר לא , בגן אחר הצהריים יש לו גם חוגים .
    בשנה הבאה אני די בדילמה כמו שלח כי אין לי כבר ברירה הוא יהיה יהיה בגן עיריה ויש אופציה לצהרון פרטי בגן שלו . עדיין אני לא החלטתי מה עושים .
    לי אישית קשה לעבוד אחרי 19:00 כאני ממש טיפוס של בוקר , מעדיפה לעבוד ב4 בבוקר ולא בערב .
    הכל תלוי בתחום את האמת .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אם אין בעיה כלכלית - הייתי משאירה עד 16 בגן.
    המעבר בין הגן לבית (אצלנו בכל אופן) משבש את שעות השינה, בגן יש אוירת שינה, הולכים לישון בשעה קבועה, קמים בשעה קבועה, בבית זה קצת משבש, קחי בחשבון שהוא בן שנתיים (סביר להניח עם תופעות של גיל שנתיים
  • להשאיר אותו עד 16:00 עדיף בגיל שלו
  • אני מסכימה עם הבנות שזמן איכות עם הילד לא יהיה לך כי הוא ישן
    הסיבה היחידה שהייתי חושבת אולי לעשות את זה היא כדי לפקח על ארוחת הצהריים שלו - ולדאוג כמובן שהוא אוכל אוכל מזין וכו'.
    אבל אם אין לו בעית אכילה - את תקרעי את עצמך ככה,
    מתי יהיה לך זמן לנשום? לשטוף כלים? לעשות כביסה?????
  • השעות האלו, של הצהריים היו מבחינתי אוויר לנשימה.

מניסיון, עכשיו במקרה הן שתיהן בחדר - אבל כבר רבות...זה בלתי אפשרי לעבוד מהבית בשעות האלו.

אני לא הייתי עושה את זה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה בנות
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה