מזמןןןן לא עשיתי סקר :-))))) כולן לענות בבקשה !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי תקופה מלחיצה של מבחנים סוף סוף קצת הקלה
    ועכשיו לסקר שלי : שלוש שאלות שלא כל כך קשורות אחד לשני

האם כשאתו נוהגות במכונית אתן מתעסקות בעוד דברים ( אכילה, טלפון, איפור וכו') ??

פעם הייתי שולחת הודעות בפלא אבל כבר לא, אני כן מדברת בדיבורית.

האם לילדים שלכם יש הרגלים שאתם רוצים לשנות?

הבת הגדולה שלי נרדמת בלילה מול הטלויזיה ואני מנסה לשנות את זה אחרי שהבנתי שזה הרגל רע. כרגע הורדתי לה את הזמן צפייה לפני השינה. בהדרגה מקווה לחסל את זה לגמרי.

האם אי פעם יצאתם לחופשה בלי הילדים ? אם כן איך היה ( האם אפשר להנות בלי לדאוג כל הזמן?) ?

תודה מראש

17 תגובות
עמוד 1
  • 1- האם כשאתו נוהגות במכונית אתן מתעסקות בעוד דברים ( אכילה, טלפון, איפור וכו') ??
    אני לא נוהגת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין לי רכב - אבל כשאני נוהגת אני מרוכזת בכביש

האם לילדים שלכם יש הרגלים שאתם רוצים לשנות? בזמן
    האחרון בגלל שקר בחוץ ואי אפשר לצאת לגינה הילדים רואים המון הופ!
  • מרוכזת בנהיגה בלבד!

הם אוהבים לעלות על השולחן בסלון לשבת ולראות טלויזיה או לקפוץ ממנו על הרצפה
  • האם כשאתו נוהגות במכונית אתן מתעסקות בעוד דברים ( אכילה, טלפון, איפור וכו') ??
    לפעמים טלפון, עם אוזנייה בלבד, לא מתעסקת בטלפון עצמו.

לאט לאט משנים - הורדנו מטרנה, צריך להוריד עוד מוצצים, ואיכשהו להחדיר משמעת...

האם אי פעם יצאתם לחופשה בלי הילדים ? אם כן איך היה ( האם אפשר להנות בלי לדאוג כל הזמן?) ?
    לא יצאנו לחופשה. אבל כשנצא זה לא יהיה תוך כדי דאגה מתמדת, מצד שני יתכן ונצא עוד איזה 15-20 שנה
  • האם כשאתו נוהגות במכונית אתן מתעסקות בעוד דברים ( אכילה, טלפון, איפור וכו') ??

לא ,בנהיגה יש לי דיבורית בלוטוס

הבת הגדולה שלי מכורה לטלויזיה אני בתהליך לגמילה -קשה אבל אפשרי

יצא לנו לצאת בלעדייהם כשרק יובל הייתה השארנו אותה אצל אמא שלי ואז אמא שלי צילצלה שהילדה מתפתלת מכאבי בטן ולא נירגעת וכל מה שהיא עשתה לא הלך כמובן שארזנו את עצמנו וחזרנו ופתאום הילדה חזרה לעצמה כאילו לא היה לה כלום (הצגה כמובן)
    אינבוקס הפייסבוק שלי : hadas1508@facebook.com

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• 1. לא נוהגת. יש לי רשיון, אבל לא נהגתי כבר מלא שנים
    You're my heart, you're my soul
    לא חוקי, לא אחראי. צריך להוריד מהכביש אנשים שבמקום לעסוק בנהיגה
    עסוקים בניידים איפור וכו' ( ואני לא מדברת על העיסוק בכך כשהרכב עומד בעצירה מלאה .)

כן..

היה שקט !!! געגועים מטורפים אבל היה שקט..לא קראו לי כל רגע..
    לא החלפתי חיתולים..לא חיפשתי מוצץ או בקבוק..שתיתי אכלתי הלכתי לישון
    מתי שבא... אבל תמיד כיף לחזור הביתה..כי התעסקנו המון במה לקנות להם

מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי
  • 1. לפעמים עונה לטלפון, לא שולחת SMS, לא אוכלת, לא מתאפרת. פעם עשיתי תאונה בגלל שטות מטופשת כזאת שהתעסקתי עם ה-MP3 שהיה לי......

2. הדבר היחיד שמעצבן אותי הוא שהן הולכות לישון נורא מאוחר!!!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • 1- אני לא נוהגת

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
    רק מדברת בטלפון עם דיבורית....

יואב שלי נרדם מאוחר.... רותם אוהבת להיות על הידיים...

האם אי פעם יצאתם לחופשה בלי הילדים ? אם כן איך היה ( האם אפשר להנות בלי לדאוג כל הזמן?) ? לא הייתי, נראה לי גם לא אהיה בקרוב, הגעגועים לא יתנו לי להנות... כזאת אני....
    שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • 1- אני משתדלת..
    רק מדברת בטלפון עם דיבורית....

יואב שלי נרדם מאוחר.... רותם אוהבת להיות על הידיים...

האם אי פעם יצאתם לחופשה בלי הילדים ? אם כן איך היה ( האם אפשר להנות בלי לדאוג כל הזמן?) ? לא הייתי, נראה לי גם לא אהיה בקרוב, הגעגועים לא יתנו לי להנות... כזאת אני....
    שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • תודה לכל העונות

אני מתה מתה לצאת לחופשה בלי הילדים אבל רק כשהקטנה יותר תגיע לגיל שנה +

יש לי דיבורית בלוטוס, אז לפעמים אני עושה טלפונים, אבל משתדלת שזה יהיה
    ברמזור. ייש לי גם אפליקציית GPS וזה לפעמים מסיח אתת דעתי

טוהר
  • 1. לא - רק נוהגת

2. לא

3. לא הלכתי ולא חושבת ללכת בלי הבן שלי
    [/url
  • 1. כשאני נוהגת אני סיר לחץ (יש לי רישיון המון שנים אבל רק לאחרונה חזרתי לנהוג אחרי טראומה קטנה שהורידה אותי מהכביש להרבה זמן). לא מתעסקת בכלום.

2. לקטנה שלי, שבת 8 חודשים עוד אין הרגלים מגונים, חוץ מהצורך העז למרוט לי שיערות מהראש כל הזמן. ועמרי- אוהב לאכול מול הלטויזיה. לא מסכים לאכול אם היא לא דלוקה.

3. לחופשה הראשונה לבד יצאתי כשהבן שלי היה בן שנה. בהתחלה מאד התגעגעתי אבל אח"כ נהניתי. צריך לעשות את זה חופשה לבד שונה מאד מאד מחופשה עם הילדים. צריך לבלות גם לבד, כי שוכחים קצת להיות בני זוג עם כל הטירוף הזה של גידול הילדים...

ענבל
  • 1. לפעמים עונה לטלפון עם ספיקר, לפעמים נותנת לבנות לאכול/לשתות
    2. לא משהו שעולה לי כרגע...
    3. מעולם לא אבל זה יקרה בעוד שבועיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה