בוקר טוב!!+עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה נשמע בנות?
    סתם רציתי לעדכן שהיום אני מתחילה את השיקום שלי באנוש, ב9 אני צריכה להיות שם...ואני לחוצה כרגיל אין לי מושג מה אני יעשה שם עד 12 וחצי ואין לי מושג איזה אנשים יש שם...לא ממש בא לי להכיר אותם אבל אני חייבת את זה בשביל שהילדים שלי יחזרו מהראז אין ברירה..

----------------עדכון----------------
    אז הייתי באנוש היתה לי פגישת הכרות עם העו"ס שלהם וגם ראיתי את הסדנאות יצירה שיש שם..תאמת נראה לי שזה לא בשבילי אבל אני אנסה לבוא בתור התחלה פעמים בשבוע-כעקרון זה 5 ימים בשבוע אבל אין לי עצבים ללכת כל יום לשם
    יש שם אנשים מוזרים...כמו בבית חולים וזה לא עושה לי טוב...
    בפעם הבאה שאני באה זה ביום שני בעוד שבוע...נראה מה יהיה. מקווה שאני יתרגל לשם ...

בקשר לסופגניות, אז הכל סביר אתמול ביקרתי אותם ולעידן היה חום...התקשרתי אליהם ב10 בלילה לשאול מה איתו ואמרו לי שהן משגיחות עליו...עוד מעט אני יתקשר שוב לראות מה קורה...לדבר איתם בטלפון הם לא מסכימים שם,אומרים שזה לטובתם כדי לא לגרום להם לגעגועים מיותרים..

מתה שהם כבר יחזרו אלינמאס לי לחכות אבל אין לי ברירה...

תודה על התגובות והאצבעות ב"ה יהיה בסדר אני כבר מחכה לפרסם פה הודעה שהילדים איתי בבית
20 תגובות
עמוד 1

• מאמי תמיד ההתחלות קשות בכל מקום
  • תודה מאמי

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • בהצלחה ענקית
  • שיהיה לך המון בהצלחה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • המון בהצלחה, עדי. אני בטוחה שזה קטן עלייך
    מקווה שלמרות שאת הולכת כדי לקבל את הילדים שלך תאהבי את המקום וזה יתרום לך מעבר, בעצם אני בטוחה

כל הכבוד על הכוחות שאת מגייסת. התחלת לפעול וזה יעשה לך טוב

תעדכני אותני איך הלך.

אגב, מה שלום הבנים החמודים שלך? (במהלך השבוע, שלא במסגרת ביקור, נותנים לך לפחות לקשקש עם עידן בטלפון, או שזה לא כדאי?)

• בהצלחה מאמי
  • כל ההתחלות קשות
    ואני בטוחה שבהמשך את תהני מזה
    המטרה הסופית היא שקובעת
    ושלא נדבר על זה שמבחינה נפשית זה מצויין לצאת מהבית

• יקירתי! ממש שמחה לשמוע שהתחלת בתהליך
  • עכשיו כבר 9:30
  • בהצלחה ענקית, לדעתי אחלה דבר שתוכלי לצאת מהבית, לראות אנשים וללמוד דבריפ .

http://www.holdthatpic.com/
  • תהיי פתוחה לכל הצעה מאמי ואל תשפטי עוד לפני שניסית
  • עדידה
  • הי עדי

אני מכירה את הדברים האלה...היה לי בן דוד שגם היה בבית חולים ובנסיון שיקום.
    ההבדל הוא שהוא היה ממש חולה ולכן לא התאימה לו המסגרת הזאת והוא לא החזיק שם מעמד...את אפילו לא קרובה למה שיש לו...

ממה שראיתי כאן עליך, חוץ מזה שאת מקסימה, את יצירתית!
    קחי לך את המקום הזה בתור מקום שיכול להעסיק אותך בשעות הפנאי ולהעביר את הזמן בכיף
    אל תקחי את זה בתור נסיון לשיקום או מטרד. אני לא חושבת ש"אכפת" להם אם תבואי או לא, זה אך ורק לטובתך ובשבילך, תנצלי את זה

בהצלחה
  • אני מבינה מה שאת אומרת לגבי המועדון התעסוקתי...
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!

• שיהיה לך המון הצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • קודם כל המון המון בהצלחה בשיקום העצמי שלך

• רק מלקרוא את מה שאת כותבת, נשמע שאת על דרך המלך
    נשמע שאת יותר רגועה, מאמינה בעצמך ואת תראי שהשמיים הם הגבול וממש בקרוב הסופגניות יתרוצצו חזרה בין הרגליים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה