קשה לי לחכות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קשה לי לחכות לאבחון בהתפתחות הילד!
    אני יודעת שזה קצת באשמתי, כי הייתי שאננה, אבל אני עכשיו מפחדת לפספס את ועדות ההשמה (במידה ואני אזדקק לאחת כזאת). מעין אוטוטו בת שלוש ואי אפשר להבין את מה שהיא אומרת כמעט בכלל!
    הייתן הולכות לפרטי?
24 תגובות
עמוד 1
  • אם את יכולה ללכת לפרטי וזה ייקדם את העניין, הייתי הולכת לפרטי
  • בתור מישהי שחיכתה 7 חודשים לאבחון - לדעתי את יכולה לשקול לפחות איבחון לעשות פרטי. זה פגישה-שתיים וזה עולה בערך 500 שקלים.
    אולי כדאי לך לברר עם הקופת חולים שלך אם הם מקבלים את האבחונים האלו וגם אולי יחזירו לך חלק מהכסף.

גם יונתן (שהוא בן 3 וחצי) לא תמיד מובן לכל הסובבים אותו (אני לרוב מבינה אותו אבל גם לא תמיד). אנחנו כרגע מחכים להתחלה של טיפול של קלינאית תקשורת וגם זה לוקח זמן...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • יעל, יונתן ילך לגן רגיל?
    מעין אפילו לא אומרת את השם שלה כמו שצריך! היא קוראת לעצמה "עינן".
  • כבר נקבע לך תאריך?
    ועדות ההשמה עד סוף מאי או תחילת יוני ובמקרה הצורך מקיימים עוד ועדה

• גם אני עשיתי בזמנו באופן פרטי דרך ביטוח בריאות שלו . במקרה שלנו באבחון זה הסתיים . הוא כמעט בן 5 ויש 3 אותיות שלא תמיד אומר אותם נכון . קודם היה הרבה יותר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • שלחתי את המסמכים לפני יותר משבוע ועוד לא שמעתי מהם...
    וזה לא רק ועדות ההשמה - פתאום ממש דחוף לי לדעת מה הבעיה שלה.
    אגב, מעין גם לא מבטאת שלוש אותיות: ק, ר, ג . אבל היא לא מבטאת אותן בכלל. ובלי קשר לאותיות, המילים שלה מעוותות לגמרי1 ממש שפה אחרת. לדוגמא: דח=אחר דוט=חתול דדב=כלב איטה=מטריה ויש עוד הרבה דוגמאות.
  • הרשי לי
  • עם אור קיבלו אותנו תוך שבועות ספורים. אולי בגלל מה שאחות טיפת חלב כתבה להם...
    אם ככה, אז אני אנסה לעשות אבחון פרטי דרך ורייאטי. הם כבר מכירים אותנו שם
  • שיהיה לכם המון המון בהצלחה

• תנסי לבקש מרופא הילדים, שישלח להם מכתב, או שירים אליהם טלפון ושיסביר להם שזה מאוד דחוף!
    אולי הוא יסכים- וזה יכול לעזור לזרז את העניין.
    אני חכיתי חודשיים בזמנו, כשהייתי צריכה להתחיל מפגשים עם שקד במכון להתפתחות הילד, וזה משום שהרופאה שלו שלחה להם כל מיני מסמכים (אז זה היה בגלל בעיות מוטוריות).
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אם יש לך אפשרות ללכת באופן פרטי

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • קשה לי להשוות את הבעיות בהגייה שלהם, אבל יונתן בגן רגיל ובסך הכל מסתדר בסדר.
    הקלינאית המליצה על המשך טפול אצל קלינאית תקשורת, אבל לא על גן מיוחד...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני הייתי הופכת עולמות ושולחנות של מי שצריך בכדי לקבל תשובות.

אם יש ביטוח משלים - הייתי הולכת פרטי. אבל זו אני......
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטל, הלואי והייתי טיפוס שיודע להפוך שולחנות, אבל אני רחוקה מזה מאוד
  • גם הבן שלי מדבר מאוד מאוד לא ברור
    הרופא ילדים לא נתן הפניה, קבעתי לו קלינאית תקשורת -פרטי, האבחון עולה 1500 ש"ח
    You're my heart, you're my soul
  • אני יודעת שלוקח זמן עד שמקבלים תור
    אבל מרגע שהטפסים מגיעים למכון צריכים תוך שבוע גג שבועים ליצור איתך קשר
    אני היתי מתקשרת לברר עם הטפסים הגיעו
    להסביר להם את הבעיה ולראות עם יש אפשרות הקדים את התור
    וכמו שבנות רשמו פה תבקשי מהרופא מכתב בנוגע לדחיפות
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אותנו זימנו לאבחון 7 חודשים לאחר שליחת הטפסים
  • שולחת
  • תיקון טעות: ורייאטי כנראה כן עושים אבחונים (כנראה שאתמול דיברתי עם השלוחה הלא נכונה). בגלל שהם לא עסק למטרת רווח המחיר שפוי - 280 ש"ח לאבחון קלינאית תקשורת. האבחון של הרופא ההתפתחותי עולה 750 ש"ח, אבל אין אצלו תורים בחודשים הקרובים בכלל (הוא מאוד מבוקש).
  • איזב באסה!!!
    בשניידר האבחון מקצועי מאוד ומאוד מומלץ, מניסיוננו בכל אופן.
    ובשום פנים ואופן לא לגשת לאבחון של קלינאית תקשורת בבי"ח מאיר, אבל אתם בירושלים, נכון? אז אין לכם סיבה, טוב, אז סתם לידע כללי.

• אכן, אנחנו ירושלמים.
    ביקשתי לקבוע תור לאבחון של קלינאית, כדי שלפחות יהיה לי כיוון... זה לא ישרת אותי מול הקופה או מול העיריה, אבל ירגיע אותי קצת. אפילו אם יאבחנו בעיה, זה עדיף על גישוש באפלה.
  • את כאילו מדברת מגרוני.

עמרי שלי בן שנתיים ושמונה ולא מדבר ברור כלל. לאחרונה יש שיפור גדול אבל אני לא רגועה.

אני מנסה לשכנע את הבעלול שכדאי ללכת בפרטי לקלינאית לפחות לקבל מושג כללי על מה שקורה ולהתחיל לטפל אם צריך, עד שנקבל תור מהקופה.

אני מסכימה איתך. למען השקט הנפשי- כדאי (עכשיו נשאר לשכנע את בעלי)
    אפשר להכיר בין הילדים שלנו. יש לי הרגשה שהם יסתדרו מצוין
  • bali אתם ירושלמים?
  • לא, אנחנו מאזור הקריות (חיפה)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה