אוף, אני כבר לא יודעת אם זה "משתלם".. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה-
    אמא שלי מוציאה את הילדים בימי שני כי אני מסיימת ללמוד מאוחר..
    סמסטר קודם חמותי הוציאה אותם בימי שני, ואמא שלי מידי פעם היתה באה בימי רביעי.. אבל לא תמיד הייתי צריכה אז זה לא היה קבוע!
    בקיצור- היא ממש התעקשה על להוציא אותם באופן קבוע בימי שני, כדי שיהיה לה יותר נוח וגם כדי שזה יהיה משהו קבוע והיא תראה את הילדים יותר.
    א-ב-ל-
    יש כמה חסרונות בעניין-
    * הלחץ הנפשי שזה מטביע בי כל בוקר cימי שני. שלא יהיו כלים בכיור, שלא יהיה צעצוע על הרצפה..
    שלא תהיה כביסה לא מקופלת בסלון ושחס וחלילה לא יהיה אוכל מיותר במקרר..
    אחרת- הירידות שלה עליי יהיו פשוט בלתי נסבלות ואני מתה מפחד שאני אתפרץ עליה יום אחד!
    * לאמא שלי פעם היה רשיון ובגלל שהיא לא חידשה הרבה זמן, פשט שכחה מזה, היום כבר אין לה.. (שזה עניין מציק בפני עצמו כי היא כל היום מסתמכת על אנשים אחרים שיסיעו אותה..) אז ליד הגן של שילה עובר אוטובוס, אבל הגן של הודיה קצת רחוק.
    והיא רוצה כל פעם ששכנה שלי תביא אותה.. זה ממש לא נעים לי לבקש משכנה שלי כל יום שני!!
    היום שכנה שלי הוציאה את הודיה והם הלכו לגינה, אמא שלי התעצבנה עליה שהיא לקחה אותה לגינה!!
13 תגובות
עמוד 1
  • מאמי
    מיליון
  • אני עם עינבר..היא ניסחה את זה בדיוק איך שניסיתי לנסח כמה פעמים ולא יצא לי

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • הי מותק
    דעתי שונה -
    זאת שסבתא ואני מניחה שהם אוהבים להיות איתה וצריכים אותה.
    את חייבת לעבוד על עצמך ולאטום את עצמך להערות (כי לא לדבר איתה בטוח לא יעזור). ברגע שתראי לה אדישות אולי היא תרד מהערות.
    תורידי את את הלחץ ותני לה לעשות איתם מה שהיא רוצה שהיא איתם, לא נורא גם אם יאכלו קצת יותר שוקולד שהם איתה.
    ואל תשכחי שזאת גם עזרה
  • ממי
  • אם אני הייתי במקומך - הייתי מתענגת על כל רגע של סידור כזה.....

המתח הנפשי הזה שאת מתארת - זה סתם בראש.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • זה אומר על כל דבר משלמים אם זהלשלם יותר לצהרונים
    ואם זה לשלם על זה בעצבים ולחצים
  • תודה על כל התמיכה והעצות..
  • ממי, זה לא שווה את זה!!!
    עם כל הכבוד והאהבה... שתבוא בשעות הפנאי לבקר
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • אני לא זוכרת אם שאלתי אותך את זה כבר, אבל ניסית פעם לשבת ולדבר איתה, בגובה העיניים? להסביר לה כל מה שפוגע בך, מפריע לך, מציק לך?

אם כן, אז לא משנה
    אבל אם לא, אז אולי זה יעזור?

אם לא יעזרו שיחות אז הייתי מוותרת על ה"תענוג" שהיא תשמור לי...

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני באמת שלא יודעת מה ליעץ לך... אמא שלי מוציאה לי את הבנות כל יום ומביאה אותן אליי הביתה, אני מגיעה 45 דק' אחרי. כמובן שלפעמים היא גם מעלה לי ת'סעיף אבל בגדול היא לא אחת שמעירה איך נראה הבית וכאלה... ואני ממש לא עושה שום סידורים לפני בואה...
    קבלי ממני
  • עמיתוש קבלי
  • מצטרפת לקרן.

אם זה גורם לך לכזה סטרס - מה לעזאזל את צריכה את זה ועוד בהריון 3?

יאללה, אממממ, ביי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה