יום הולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות אני קצת אבודה אולי תכלנה לכוון אותי ? אני אחגוג לבני יום הולדת ב"ה בעוד כמה שבועות והפעם זה יהיה במשחקייה שהמתחם יהיה מוקצה לנו בלבד...העניין הוא שביום שישי נחגוג לו בגן עם כלה12 ילדים ולמחרת במשחקייה עםכמעט 25 אנשי המשפחה שמתוכה ישנם 6 ילדים הפעילות תכלול הפעלה של חצי שעה ומשחק חופשי עם מזנון קל....השאלה הגדולה היא האם להזמין לשם את חברי הגן בני ה3 או לוותר על כך מה נכון יותר...מצד אחד אני לא רוצה שהבן שלי ילך לאיבוד בן כל ההמולה מצד שני הוא ישמח לראותם..אבל זה 12 ילדים כפול הורים ונראה שיהיה ממש עמוס ..מה נכון יותר מה עשיתן לגיל 3 מה לעשות אני כבר לא יודעת מה כדאי אשמח לקבל תשובה........
    [url=http://imikimi01.com/link/link_through/89643681]l]
10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב
    במשחקיה יהיו סה"כ 7 ילדים כולל בנך?
    נראה לי שהפעלה עם הרבה יותר ילדים זה יותר זורם.
    איך הבן שלך, פעיל, סגור , נראה לך שהוא ישתף פעולה בלי בעיה???
    אני חושבת שאם המחיר כולל גם את ילדי הגן אז תשימי הזמנה ומי שיגיע, יגיע.
    במיוחד כשאת אומרת שהוא ישמח לראות אותם
  • אני מסכימה עם תמי, בעיקר בכך שזה תלוי באופי של הבן שלך...
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה בנות על העצות...הבן שלי ממש אוהב את כל עניין התשומת לב ולהיות במרכז העיניינים הוא כוכב קטן הוא מדבר על יום הולדתו כבר שלושה שבועות הוא זורם ומציג ואוהב אנשים וילדים ואין לו בכלל בעיה להיות במרכז בין כולם...7 ילדים ...זה אכן נשמע מעט....אולי באמת כדאי להזמין אותם מבחינת מחיר אין בעיה יש אפשרות למכסה עד 40 ילדים.....פשוט שחשבתי שיהיה קצת עמוס עם ההורים ...וכל המשפחה.....אבל זה שטויות כשחושבים על זה הילדים לא נותנים דגש למבוגרים רק לחבריהם....אוקי בנות אתן עזרתן לי לגבש עמדה קצת יותר איתנה בעיניין....
    אז מה מגישים לכל כך הרבה אנשים....???......
  • בורקסים, עוגיות, במבות, שתיה קלה, שקיות הפתעה לילדים
    משהו פשוט והכי חשוב עוגת יום הולדת לבן שלך עם נרות שיהיה מסמר המסיבה
  • מה שתמי (ALMA) אמרה
  • נראה לי שעלמה תימצתה את הכל
  • אנחנו היינו כבר בכמה ימי הולדת כאלו - בגיל 3 הם כבר ממש נהנים מתשומת הלב ומכל ילדי הגן שמגיעים לחגוג איתו.

שיהיה במזל טוב!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • בוקר טוב.
    קודם כל מזל טוב

• אני הייתי מזמינה את הילדים מהגן...
    זה כל הכייף שלהם... אני הייתי עם עידן ביום הולדת מהגן בג'ימבורי
    והם כל כך התרגשו להפגש כולם שם ושיחקו ממש ממש יפה ביחד
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • יהו תודה בנות על העצות והיחס אתן מחזקות אותי...נראה לי שאשמע בקולכן...מקווה שיהיה יפה והנסיך שלי יהנה מאוד ויזכור זאת כחוויה מיוחדת לטובה.
    תודה רבה...אעדכן בהמשך....!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה