כואב לי הלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אשתף אתכן ותגידו לי מה הייתן עושות במקומי
    הבן שלי בן 4 וחצי בגן עיריה . בגן 36 ילדים גננת וסייעת
    ביום שישי בבוקר הוא שכב לידי במיטה ואמר לי : אמא , אני אספר לך משהו
    "אתמול בצהריים הלכתי לעשות קקי בגן,סגרתי את הדלת ,פתאום בא מישהו ורצה לפתוח אז צעקתי שאני כאן שלא יכנס ואז באו *****************(הוא ציין 3 ילדים מהגן ) ונגעו לי בבולבול וצחקו עליי

הוא אמר שלא אמר לאף אחד (אני מניחה שפחד מהילדים כי אחד מהם ידוע כילד אלים בגן)
    הייתי בשוק כל כך נפגעתי בשבילו , ביקשתי שיראה לי בדיוק מה הם עשו ואמרתי לו יאללה קום הולכים לגן כמובן שחיבקתי ונשיקתי אין סוף ואמרתי לו שאני מאד שמחה ששתף אותי באשר קרה

בכניססה לגן ביקשתי ממנו שיראה לי בדיוק היכן זה קרה , ולהפתעתי שניים מתוך שלושת הילדים שציין היו בשירותים טרם הגענו כאילו חיכו לילד שרק ייכנס.

פניתי אליהם ושאלתי מה אתם עושים כאן והאם אתם נוגעים לילדים אחרים באיברים שאסור לגעת , הם היו מאד נבוכים והבן שלי ממש התעמת איתם מולם בהאשמות

כמובן ששיתפתי את הגננת שעדכנה את ההורים של הילדים וגם אני פניתי להורים אישית. אני אישית לא חושבת שזה בעייה של צוות הגן , ההיפך אני מאד מעריכה אותן וסומכת עליהן מה גם שבאותו יום היו גננת וסייעת מחליפות
    אני שכמעט כל יום מזכירה להם שהגוף הוא שלנו ורק שלנו וגם בתור משחק בין האחים אסור לגעת באיברים מוצנעים מוצאת את עצמי כל כך כואבת בשביל הבן שלי
    למה למה אי אפשר לחיות בעולם מתוקן למה ????
19 תגובות
עמוד 1
  • כואב לי הלב איתך, כל הכבוד שהבן שלך עמד מולם ומצויין ששיתפת את הצוות וההורים.

וכל הכבוד לבן שלך שבא ושיתף אותך במשהו כ"כ פוגעני

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • עצוב ומרתיח
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • כל הכבוד לו ששיתף אותך, כל הכבוד לו שעמד מולם,, כל הכבוד לך שלא נכנסת להיסטריה והמשכת ותיפקדת נכון כל כך.
  • אויש קיבלתי צמרמורת עכשיו
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • כל הכבוד לך שהצלחת לפעול נכון כל כך. גם ילד שלך מדהים שיודע שלאמא צריך לספר וממנה הוא יקבל הגנה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • ואי
  • טוב ששיתפת את הצוות
    לפי דעתי הגננת חייבת להסביר לילדים על הגוף שלהם לעשות כללים בשרותים שלא נכנסים ילדים בזמן שיש משהו בפנים לשים לזה דגש חזק מאוד מאוד
    אצל שחר בגן מאוד שמים את זה בדגש הילדים לבד מדקלמים את זה שהגוף שלי הוא רק שלי ... או שאסור לפתוח דלת של שרותים מבלי לוודא שיש מישהו בפנים וכו וכו

אני היתי דורשת מהגננת שתחדד את זה לילדים
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • איזה פחד אלוהים ישמור.

פעלת כמו שצריך

• אוי מסכנון. באמת כואב הלב לשמוע את זה..

אבל הגבת היטב. נתת לו תחושה שהוא יכול לבוא אליך ולספר לך הכל ושתגני עליו תמיד.

טוב שעדכנת את צוות הגן שידעו שיש בעיה כזו בגן ושיעלו את זה לסדר היום במפגשים בגן ושיבהירו היטב לילדים שזו לא התנהגות מקובלת, אפילו לא בצחוק.

ואני מסכימה עם הבנות שאומרות שתעמדי על זה שהילדים שעשו לו את המעשה הנבזי הזה ייענשו.
  • תשמעי.... צמררת אותי שחבל"ז!!!!
    אלוהים ישמור
  • את אמא טובה ורואים את זה דרך הבן שלך שסמך עלייך
    ובא לספר לך מה עבר עלייך
  • נקרע לי הלב בשביל הבונבון הקטן

• אלוהים ישמור
  • יוו מסכן באמת כואב הלב

אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!
  • טוב בנות אתן מקסימות אין לי מילה אחרת
    גרמתם לי להזיל דמעה

אוהבת'כם

• מקרה חמור מאוד!!!
    לדעתי יש מקום ליידע גם את המפקחת ולעשות מהומה על העניין הזה,ליידע את כל ההורים.
    מצידך שהסייעת תשב קרוב לשירותים ולא תוריד את העיניים משם
    וכל הכבוד לילד ששיתף אותך
  • באמת כואב הלב
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה