למכירה+תמונות(אורטל כנסי) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מוכרת כי אנחנו עוברים דירה והמזנון לא נכנס לי בדירה החדש כי כשקנינו אותו התלהבתי שיש לי מקום אז במקום לקחת מידה סטנדרטית 1.8 מטר הגדלתי ל 2 .....

המזנון באמת מקסים ושמור מכל משמר - יש לי בעיה עם זה.......... הוא ממש חדש חדש חדש!!!!! יפיהפיה!!!!

יש אפשרות אולי גם למכור את השולחן - עדין לא החלטתי סופית אבל אם מישהי ממש תתעקש אז יש אופציה - רואים אותו ככה ככה באחת התמונות הוא באותו צבע - זה סט ובמרכז השולחן יש ריבוע מתכת כסופה כמו במזנון.

לגבי המחיר- לא ממש הוחלט - מי שמעונינת נדבר כבר בטלפון או במייל שלי anatmorali@walla.com
    לגבי התנור אנחנו מוכרים כי בבית החדש יש בילדינג. התנור ממש טוב. 4 מצתים אבל הגדול צריך להדליק ידנית - עם גפרור.. :)

תמונות של המזנון-
    תמונות של התנור-

18 תגובות
עמוד 1

• חולת נקיון שכמותך

• ענבלי - רק מישהי שהיא חולה כמוני תשים לב לכל הפרטים

• בחיי שאת יותר חולה ממני
  • מצוחצחת אחת

• ליטוש גם את שמת לב?
  • נו בטח עינבלי הסתנוורתי

• די נו איזה שמנות
  • עזבו אתכן ציחצוח ונקיון - רוצות לקנות משהו ?
  • איפה את גרה?
    התנור של סבתא שלי שבק חיים (הגזיות) והיא צריכה חדש.
    מה מחירו?

• שולי - אני מכרמיאל
  • חדרה.
    יש לך אפשרות להביא אותו יותר לכיוון ארץ ישראל?
  • אני אף פעם לא מבינה את המזנונים האלה- איפה את שמה את כל הספרים??
  • כל אחת ומה שכואב לה- לאחת נקיון, לשניה ספרים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• אולי הם נמחקו לך מהפרופיל? תבדקי בבקשה- אני מתה על פרפרים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • נגה - ספרים ? !
  • וואיייי זה מהמם!

לנו היה כזה והעפנו אותו מזמן....לא אפקטיבי עם ילדים קטנים להיות עם כזה מזנון
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטלי - כן עם ילדים זה בעייתי במיוחד אם את ( אני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה