היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל פעם עם כל שן שיוצאת יש לנו בלגן שלם, אחד התופעם זה יציאות רכות שסורפות לנו את כל התוסיק המתוק אני מחליפה תיתולים בתדירת גבוה מאוד , מייד אחרי שהוא עושה קאקי אני מחליפה בלי לחכות שניה אבל תוך שניה הכל כביעות אדום עד הדם. כמובן כשזה קורה לא מנגבת עם מגבונים אלה רק מים . מרוב שזה לא עובר אני כל הזמן סמה מישחה טיפולים ניסינו אגיסטן ניסינו אינוטיול ושום דבר כבר לא עוזר :( מה עושים?
21 תגובות
עמוד 1
להיות כמה שפחות עם חיתול, להחליף את הסוג גם
מעבר לדרמקומבין ממליצה בחום על ניוואה בקופסא הכחולה, זו משחה מסיבית שנשארת לאורך זמן על העור ולכן גם מגנה עליו.
הדרמוקומבין הציל אותנו במצבים כאלו! שקד גם היה משלשל עם כל שן שיצאה לו, והצואה הזאת יותר חומצית, לכן הטוסיק אדום אשששששש!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
טבעקותן - אבל זה עם מרשם
בייבי פסטה +טלק אצלי זה מה שהיה עוזר
דזיטין
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
תודה בנות מתוקות יסיג מרשם למשהו מי זה מקווה שזה יציל אותנו .... בנתיים עם כל תיתול המצב מתדרדר יותר ויותר והוא צועק עד דמעות כי כואב לו
עם אלעאי לא ידעתי מה היא תפרחת, מעולם לא יצא לו ולו פצעון קטן על הטוסיק. עם רון- בעיה בפני עצמה, למזלנו סיימנו את השיניים לדעתי אבל כל שן הביאה איתה תפרחת ושרפה מטורפת למס' ימים. היא ממש היתה סובלת מכאבים וזה אפילו הקשה עליה ללכת. אז בהתחלה כל המשחות היו עוזרות אבל בשלבים חמורים יותר כבר כלום לא עזר מלבד טבעקוטן- צריך בשבילה מרשם. היא ניקתה לנו את הטוסיק לגמרי! לפעמים אחרי כמה שעות אפילו!
לנו עזרה הניוואה בקופסא כחולה עגולה. שמתי שכבה עבה, מכל הלב. וממש רואים שיפור מהתלה להחתלה
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
תראי זה נשמע לא נעים בכלל....אני יודעת שהפתרון אצלי לא היה כרוח במשחה סטרואידיאלית....אנטיביוטית.. יש משחה שנקראת וולדה של חברת קלנדולה אפילו על כווית קור בידייםש לי הייתי מורח אותה קל וחומר שכשהיא מיועדת לתינוקות לישבנם...יש שני סוגים 1 נגד תפרחת שזה סמיך יותר ואחד על בסיס שמן הקנלדולה שמטפל במצבים חמורים יורת הייתי ממליצה לך לנסות את שתיהן וזה יעזור על בטוח..תרגישו טוב .... [url=http://imikimi01.com/link/link_through/89643681]l]
היתי בזמנו משתמשת בוולדה בלבד גם כמשחת החתלה רגילה . עושה יופי של עבודה . למצב ממש כביאות לא הגעתי אתהאף פעם למיטב זיכרוני . היה לנו גם קרם פנים שלהם , לחורף זה מצויין . http://www.holdthatpic.com/
היי מאמי לדיאנה היו פצעים בפאפוש ממש עד דם ומה שהכי עזר לנו מכול המשחות זה אורה קרם שמן זית,, ועוד דבר עם את מבינה רוסית תשאלי אולי למישהו מהמשפחה שלך יש margantsovka אני הוספתי 3 גרגירים בכול אמבטיה שלה כול יום וזה פשוט עבר לה תוך 3 ימים כבר ראיתי שינוי ניכר בעין..אחרי שבוע הכול נעלם כלא היה..אצלי חמותי הביא לה..
קיבלת פה משחות מעולות , אבל לדעתי מה שגם מאוד עוזר זה להשאיר בלי חיתול, כן כן אני יודעת שזה קשה לנקות אח"כ אבל הכאב לראות אותם ככה
טוב קניתי הכל מהכל ושום דבר לא עזר יש עדיין אדמומיות אבל כבר הרבה יותר טוב ומה רופא אמר לי? סימי לו טאלק כל החתלה זה יעזור..... איזה טאלק מטומתם חטיחת עיוור מה הוא לא רואה מה קורה שם??? קניתי אורה וולדה על בסיס שמן אני משתמשת כל הזמן אז זה גם לא עוזר בכלל... יש לי דרמקומבין ועוד איזה משהו שבאלי הביאי מעבודה שלו (בית חולים) שצריך מרשם לזה . השתמשתי 3 ימים בכל אחת ויש מעיט מאוד שינוי..... אני כבר סמה לו שם כל כך הרבה שיכבות של הכל בישביל להגן שכשהוא נופל על הטוסיק יוצא לו טאלק מצדדים
קודם כל ??????????? = קאלי. רק קחי בחשבון שהחומר רעיל יש להיזהר שהלדון שלא יכניס לפה. בנוסף, אמבטיות עם קורנפלור עוזרות להוריד את הגירוי. מיסכנון תרגישו טוב מהר.
דרמקובין- מחוללת פלאים= צריך מרשם
לנו עזר דזיטין ואני מדברת על מצב של שלפוחיות. האורה קרם במצב כזה כבר לא עזרה
אני מאז ומתמיד לשקד היה טוסיק בעייתי ואני משתמשת בקבוע בוולדה עם שמן קלנדולה וזה מאוד מרגיע אדמומיות אבל כשהיא חוטפת ממש אדום כמו עגבניה טבע קטון עם סטרואידים כמו שרשמו לך עם מרשם רופא ועל הפצעים הפתוחים למרוח פולידין בנוזל אם מקלון ממש מייבש את הפצע ומניסיון גם אני כשהייתי קטנה היו יוצאים לי פצעים בטוסיק אמא שלי היתה מורחת לי פולידין זה לא שורף לא כלום ומייבש את הפצע.