ד י ל מ ה - אנא עיצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות

אני מצטערת שאני נכנסת כחסויה. בדרך כלל אני לא אוהבת שעושים את זה אבל יש לי חשד שמישהי מהמשפחה שלי קוראת את ההודעות שלי ולכן אין לי כל כך ברירה.
    בקרוב אני צריכה לחגוג לבן שלי יום הולדת 4...
    הבעיה היא כזאת: יש את הצד שלי ויש את הצד של בעלי. אני לא אוהבת להזמין את כולם ביחד לבית שלי כי אין כל כך התאמה בין המשפחות וגם כי לא בא לי לארח את כולם ביחד- זה מכניס אותי למתח ולחץ נוראי אני גם די סובלת באירוע עצמו.
    חשבתי לפצל את האירוע אבל אז אני צריכה להכין הכל פעמיים ואין לי כוח ולא זמן לזה.

אני אובדת עיצות! מה לעשות? בנוסף גם אם אחליט לפצל את האירוע יתחילו לשאול שאלות ואין לי כוח להסביר את הסיבה האמיתית שבגללה אני לא מזמינה את כולם יחד.

מה אתן הייתן עושות או עשיתן כבר?
20 תגובות
עמוד 1
  • אני באותה סירה איתך..
    אולי בגלל זה עדיין לא עשיתי חגיגות יומולדת לילדים שלי
  • אולי לעשות במקום נטרלי, עם החברים מהגן והפעלה מרוכזת - ואז יהיו יוצר אנשים ופחות יורגש המתח?

• תודה
    הדסקה - כשתדעי מי אני תצחקי...
    לינברי - חשבתי על זה אבל אני כזאת קלמזי שאני פוחדת לפקשש - בטח אשכח להביא משהו כשזה יהיה בחוץ - למרות שכרגע זה מתסמן כפתרון האידיאלי באמת...
  • לדעתי את צריכה כן לעשות במיוחד אם הילד מבקש ואז אין מנוס
    תעשי שני אירועים תגידי שאין לך מקום לכולם, אין מספיק כיסאות,
    אל תנדבי מידע אם לא שואלים.

שיהיה המון מזל טוב

• יש לי תירוץ בשבילך ללמה לפצל את האירוע- תסבירי (אם מישהו ישאל) שאין לך מספיק מקום לכולם.
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני גם חושבת שמקום ניטרלי יכול להיות מעולה!
  • בגלל שאת מפחת לשכוח משהו?
    תכיני רשימה מסודרת, על כל דבר שהכנסת לרכב תעשי וי, ומקסימום - רצים להביא מחנות קרובה....
    או שתזמיני קייטרינג
  • אני חושבת שכדאי כן פעם אחת לעשות לשתי המשפחות ביחד, ויחד עם זאת לדאוג להפעילה מרכזית או משהו שיסיח את מוקד תשומת הלב אליו, כדי שלא יווצרו מצבים של חוסר נעימות, מי יודע, אולי בזכות מפגשים כאלה הפערים יצטמצמו? (אם כי איני מכירה את הדינמיקה במשפחה שלך).

אני חושבת שכן כדאי לעשות את המאמץ ולמצוא דרך שלא כל הנטל ללהטט בין שני הצדדים יהיה עליך- הפעלה כיפית לילדים (אם יש)
    ואולי איכשהו לערב את המבוגרים (חברה שלי עשתה משחק חבילה עם משימות למשל, מי שמקבל את החבילה יתן לחתן היום הולדת נשיקה על המצח, מי שמקבל ישיר לו שיר יום הולדת, או יעשה משהו לזה שלידו או משהו כזה.

וכמו שציינו לפני הבנות- במקום נייטרלי וכייפי (עם רשימה). אבל בכל אופן לא לפצל. זה אף פעם לא טוב.

אם תצליחי לקרב בין המשפחות זה יעזור לך מאד בעתיד ואני בטוחה שגם בעלך יעריך את זה מאד.

סתם חומר למחשבה ומקווה שזה ישים
  • לכי על פארק או כל מקום אחר מחוץ לבית
  • אוף, עכשיו אני סקרנית
  • גם לי נראה מקום נטרלי אידיאלי
    אצלי הימי הולדת מפוצלים חוגגים עם המשפחה שלי אצל ההורים שלי
    עם המשפחה של בעלי אצל חמתי
    וזה סידור מעולה

• הדסקה - גם אצלנו הסיפור דומה....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • הכי מבינה בעולם כי גם אני באותה סירה
    אבל מתעלה על עצמי פעמיים בשנה ומפגישה את המשפחות ליומי הולדת של הילדים.
    לדעתי זה מאוד חשוב לילד שכל המשפחה יחד.
    אנחנו עושים בפארק על האש, מקום פתוח, וזה עובר "בשלום".
    אפשר להתארגן על זה....

מיטל
  • הצעתי מקום נטרלי - אבל בעיני בהחלט אין צורך במפגשים המשפחתיים הגדולים האלה.
    אצלנו צד אחד דתי וצד שני חילוני , כך שעם צד אחד אפשר לחגוג רק באמצע שבוע ועם הצד השני רק בשבתות - אז הפגשים ירדו מעליהם. ייפגשו שוב בחתונות
  • האמת? אני הייתי מוותרת על מסיבה עם המשפחה והייתי עושה את זה בשמחה (מספיק בגן אני חושבת, לא?), רק מה המשפחה של בעלי כל הזמן שואלים ולוחצים שאקבע יום, אז קבעתי ליום חמישי הזה והזמנתי גם את המשפחה שלי.... גם אצלנו אין התאמה מי ישמע אבל זה מה יש.... נתאמץ לערב אחד, נכין הכל חד פעמי ובסוף זה נגמר..... אגב, זה מה שגם עשיתי בשנה שעברה ועבר בשלום......
    יאללה... שאלה יהיו צרותינו... רק בשמחות
  • ממליצה על מקום נטראלי כמו הבנות ..... אבל מקום באמת שהכל כלול בו
    כמו גימבורי ..... שזה כלול אוכל ושתיה וזהו גומרים עניין
    מנסיון - אם תקחי את זה קשה זה יהיה קשה... אם תחפפי זה יעבור בשלום
  • בחוץ כמו שכולם כתבו לך.
    אני אישית עושה כל שנה בבית כי זו תקופה שעדיין יחסית חורף וסה"כ זה לא הרבה אנשים 2 הצדדים 13 איש ובאמת חבילה עוברת זה אחלה רעיון. אצלינו 2 המשפחות גם לא משהו קרובות רק כשאין ברירה כמו ימי הולדת אבל מה אכפת לי

המסנג'ר שלי: afeks@hotmail.co.il

• גם אני מפצלת ימי הולדת כי זה יוצא מלא אנשים ואני רוצה שיהיה לי זמן לכל האורחים ושזה יהיה יותר אינטימי.
    נכון שזה להכין פעמיים אבל לא צריך לעשות מיליון דברים ביומולדת האחרון עשיתי בראנץ' של סביח וקינוחים קנויים כולם נהנו והיה טעים.
    את לא צריכה לתת יותר מידי הסברים כהה החלטת זה יותר נוח לך ולילד תוכלי להתייחס לכול האורחים וכו'.י
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • תודה לכל המגיבות
    ההמלצה שלכן לעשות בחוץ היא טובה אבל עדיין מסורבלת בשבילי.
    אני אוהבת להכין הכל בעצמי
    ואני לא רואה את עצמי נסחבת לאנשהו עם צלחות וקופסאות אוכל
    אני גם לא מתכוונת להביא הפעלה כלשהי
    כי ימי הולדת למשפחה זה בעיני קודם כל מפגש משפחתי שהבני דודים נפגשים ומשחקים ביחד וכו כי לא יוצא להם ביום יום להתראות הרבה..
    ולכן אני אוהבת לעשות בבית כי זה "המגרש הביתי" שלי...
    בכל מקרה, כנראה שאין מנוס מלהתמודד עם כולם בבת אחת ולעבור את זה...
    מבאס אבל זה מה שיש.
    יכול להיות שאזמין את המשפחה שלי לשישי בערב ואת המשפחה שלו לשבת בצהריים. זה יכול להיות פתרון מוצלח (מתיש אבל מוצלח).

תודה לכן על התגובות והאכפתיות למרות שאתן כביכול לא יודעות מי אני
  • שישי ערב ושבת צהריים נשמע מצויין!
    לשבת בצהריים אפשר סיר של חמין וע"י משה בתיבה "בשביל הילדים" וכמה סלטים טריים - וסגרת עניין.
    בכל מקרה - בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה