היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן, אני אמא לילדה בת 3 וכרגע בהריון שני בשבוע 39 ממחר... רציתי לשאול, האם מישהי כאן משתמשת באמבטיה עם משטח החתלה? אם כן האם היא מרוצה? איפה היא רכשה אותה וכמה זה עלה? אם אפשר פרטים... עם הבת הגדולה שלי השתמשתי באמבטיה הרגילה לגמרי, פשוט פלסטיק כזה והיא עברה אלי מגיסתי, בסוף השימוש זרקנו אותה כי כבר היתה ג'יפה ועכשיו שמעתי המלצה על אמבטיה עם משטח החתלה, אבל מחיפוש קל ברשת ראיתי שזה מאוד מאוד יקר! אז רציתי לדעת האם זה שווה את זה? אז אשמח לעצות והצעות בנושאי אמבטיית תינוקות תודה רבה
9 תגובות
עמוד 1
סליחה על הבורות- אבל מה זה אמבטיה עם משטח החתלה? את יכולה לצרף קישור לתמונה? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
זו הפעם הראשונה שאני רואה את זה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בעיני זה לא פרקטי.... בכל מקרה זה טוב רק לחודשיים-שלושה עד שהילד מתחיל להתיז מים באמבטיה...
אני עם לינבר , לא רק אמבטיה גם משטח החטלה נראה לי קטן ומתאים לפרק זמן מוגבל ביותר . היום לדוגמה יכול להיות היתי מסתדרת גם בלי שידת החתךה בכלל אלא קונה ארון . http://www.holdthatpic.com/
שלום לכולן תודה לכל העונות. אני אכן גולשת בדרך כלל בפורום תמיכה אבל האמת שלא שאלתי שם כי הנחתי שרוב בעלות הניסיון נמצאות כאן. נראה לי שאני מסכימה עם רובכן שזה ממש לא הכרחי המשטח החתלה הזה, מילא אם זה היה עולה מקסימום עוד 100 ש"ח אבל זה יקר בהרבה מאמבטיה רגילה ופשוטה בכמה מאות שקלים! אם לעוד מישהי יש המלצות או הצעות אשמח לשמוע... תודה רבה
גם לי זה נראה לא פרקטי - אחרי האמבטיה הכול רטוב ומטפטף לא נוח. אני כרגע גם לא משתמשת באמבטיה לתינוקות כי הם נהנים מאמבטיה ביחד את התינוק אני שמה בדפני ועושה להם אמבטיה משותפת - אני מלבישה על המיטה שלי (על אף שיש לי שידה) פשוט כי זה נוח יותר [url=http://www.freeglittergraphics.com]
"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")