בוקר טוב (-: שאלה על פיטורים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחר חופשת לידה
10 תגובות
עמוד 1
  • לפי החוק החדש - את זכאית להעריך את חופשת הלידה שלך עד חצי שנה אבל ללא תשלום (התשלום הוא רק עבור 14 שבועות מתוך החצי שנה).
    מעבר לזה, עד גיל שנה של התינוק את רשאית להתפטר ולקבל פיצויים כאילו פיטרו אותך
  • תודה אורלי
  • תקשיבי מה קרה לי אחרי הלידה של ירין .
    ביקשתי להאריך בחודשיים .אמרו לי סבבה.
    לקראת סוף ה14 שבועות קראו לי , אמרו לי , תשמעי את מפוטרת , אבל מכיון שאי אפשר לפטר במהלך 60 יום מתום חופשת לידה מקורית , ואת ממילא ביקשת חלת אז .. מיד אחרי החלת את בחוץ. (החארות אישרו לי חלת כדי לא לשלם לי 60 יום )
    לפי מה שאני יודעת שזה מתום ה14 שבועות
  • למיטב הבנתי, זה 60 יום מהיום שחזרת לעבודה!
    אורך חופשת הלידה (מעבר ל 6 חודשים) תלוי בך ובתקופה שעבדת
    אם את עובדת שם שנים את יכולה לקחת גם 9 חודשים עד כמה שידוע לי
    חוץ מזה, עד 9 חודשים מהלידה את יכולה להתפטר לצורך טיפול בתינוק ולקבל פיצויים כאילו פוטרת
    בהצלחה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • פנינה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • בוקר טוב
    עפ"י החוק החדש, את רשאית להאריך את חופשת הלידה בעוד 12 שבועות על חשבונך.
    תוקף ה-60 יום נכנס רק מרגע חזרתך לעבודה ולא לפני.

ולמיטב הבנתי גם עניין ה-60 יום עומד להשתנות ולא יוכלו בדיוק ב-60 יום לפטר, אבל אין לי משהו כתוב בעניין אלא רק מה ששמעתי בעבודה שלי מהעו"ד.

יש כאן פורום של זכויות האשה ויש מענה של עו"ד - שווה שתתייעצי
    ובהצלחה
  • בנות תודה רבה על התשובות
  • מאמי את יכולה להאריך את חופשת הלידה עד 26 שבועות אבל התשלום יהיה רק על 14 השבועות הראשונים אחרי הלידה.
    יש פה אתר שעוסק בעיניין:

http://www.ovdot.co.il/CurrentPage.aspx?catid=44&pageid=44&Category_Parent=3
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • החוק אומר שאסור לפטר אותך 60 יום מחזרתך לעבודה, ולתת לך 30 יום התראה מראש, כלומר סה"כ 90 יום שעליהם לשלם לך.

חופשת הללידה ממילא משולמת ע"י ביטוח לאומי ולא על ידי המעסיק, הם רק מפרישים את התנאים הסוציאליים כלומר פנסיה ותגמולים בלבד אז בקיצור - חופשת הלידה איננה נספרת, את יכולה להאריך על חשבונך עד חצי שנה מהלידה, הימים שנספרים לך וקובעים האם את יכולה להאריך הם כמה ימי מחלה צברת + חופשים.

מותר לך להתפטר עד 9 חודשים מהלידה ואז זה לא יחשב כפיטורין אלא טיפול בילד ומגיע לך פיצויי פיטורין רגילים לפי חודש ברוטו כפול השנים שעבדת.

בהצלחה

• תודה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה