שעות שינה של תינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו , איך אפשר "לשנות" שעות שינה של תינוק?
    מה שקורה שאחר הצהריים אוריאן מתעוררת ב16:00 ואז מתה מעיפות ב18:0-18:30 וישנה איזה 45-60 דקות .
    ואז , כשהתעוררה ב19:30 בערך ,היא מחזיקה ערה עד 21:30-22:00
    ואז מתחילה הסצינה שקורית כל לילה: הילדה כאילו באובר עייפות ,מכל היום , לא יודעת מה היא רוצה ,כלום לא מרגיע אותה , היא רק צורחת!
    אתמול נרדמה בסוף בעשרה לחצות אחרי שתלשתי לעצמי כמעט כל שערה קיימת !!!!!!
    איך אפשר לשנות כך שהיא תלך לישון כמו בנאדם ב21 ותישן וזהו . ולא תתעורר כמו חיית לילה קטנה ותשגע לי תתחת
4 תגובות
עמוד 1

• האמת שגם אצלי היה אותו סיפור... עד שחזרתי לעבודה ואז הייתי מעירה אותה מוקדם בבוקר והיא סגלה לעצה סדר יום, כאשר היום מתחיל מאוד מוקדם אז בהתאם לכך היא הייתה הולכת לישון מוקדם יותר...

[
  • אין מצב לוותר לה על השינה של 18 כי היא ממש עייפה ובוכה ומחפשת לישון . ומה שקרה אתמוללמשל שהיינו ביומולדת , והשינה הזו התבטלה לה בגלל כל ההמולה, ואז בבית ,היאנרדמה לי ב 8 בערב,קמה ב9 בערב וחגגה לה עד חצות
  • היי
    גם אצלי תהל ככה בבוקר יכולה לישון עד 8-9 , אני מעירה אותה בסביבות 7 לאכול ואחרי זה לפעמים היא נרדמת שוב ולפעמים לא, אבל זו לא שינה חזקה כמו השנת לילה.
    בצהריים היא גם ישנה איזה שעתיים ואחרי זה לקראת הערב היא מנמנמת, גם לא שינה חזקה במיוחד עד הבקבוק האחרון שהוא ב 22:00- ואז הולכת לישון עד הבוקר.לפעמים קורה שהיא נרדמת ב 9 אז אני מעסיקה אותה עד 10 ואז בקבוק ולישון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה