היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל מזל מזל מזל שהוא חי!!!! מה קורה עם כל התאומות האלה? בפורום הזה ובתמיכה שמעתי עוד על תאונות...
תחזיקי מעמד, אני ממש מבינה אותך... אני מאחלת לו החלמה הכי מהירה שאפשר ושיקום קל שבת שלום
תודה בנות
ואו לא קל
כל עוד בעלך רוצה להחלים וחשוב לו את תראי שקצב ההחלמה שלו יהיה מהר מאוד תחשבי חיובי ואת תראי שיהיה טוב
אני חושבת שאם תסבירו לילדים שאסור לקפוץ על אבא ותסבירי את זה בצורה נכונה הם יבינו ולא יקפצו הסברנו לשחר שאסור לקפוץ על אבא שלי (בגלל שעבר ניתוח מעקפים) הסברנו לסבא יש פצע ואסור לקפוץ ולטפס עליו והוא מבין את זה יפה וכל הזמן שעובר לידו נזהר או בא ויושב עליו בזהירות
שתיהיה לכם החלמה מהירה ורפואה שלמה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
האמת שאני קוראת את דבריך וממש בוכה פה כואב לי עליכם כל כך תודה לאל הוא איתכם שזה הדבר הכי חשוב. נשמע שהיתה תאונה ממשששש קשה. מאחלת לכם התאקלמות מהירה וקלה למצב הנוכחי והתאוששות מהירה ממנו
וואוו, אני קוראת ובשוק.... קודם כל תהיי חזקה, ורפואה שלמה לבעלך!!!!!! דברי איתי אם את צריכה משהו!!!
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
אוי מותק אני נורא מצטערת לשמוע [URL=http://www.eliad.org]
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אוי ואבוי מאמי מאחלת לכם שההחלמה שלו תיהיה מהירה ושישוב הבייתה מהר
מצטרפים ל YES תוך יומיים 072-2514350 מספר ישיר אליי
מיטלוש
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מיטלי יקירתי
לראות את החצי כוס המלאה . ב"ה שהוא יצא מזה בחיים. אתם תמצאו את הכוחות ואני בטוחה שהמשפחות יחזקו אתכם במה שאפשר . לא פשוט בכלל אבל זה יעבור ...
מיטלי, איך אומרים- שלא יהיו דברים גרועים יותר, איזה מזל שאפשר להתגבר על זה בשיקום ואיזה מזל שלא צריך להסביר לילדים דברים גרועים יותר
בעלי אומר משפט מאד חזק בעיניי בנקודות שפל- אלו הקוביות שאלוהים נתן לנו ועם זה נשחק
אני לא אדם מאמין- אבל בגישה הזו אני מאמינה בכל ליבי תקחי את הכוחות מבפנים שיש לך כמו שאורלוש אמרה ותעבירי אתכם את התקופה הזו כמו פנתרה תתמכי ותיתמכי כמה שאת יכולה, רק בשורות טובות אשטנגה
אוף מיטלי זה בול מה שקרה לאחי עם התאונת אופנוע אמנם הוא יכול ללכת ועובר שיקום ידיים אבל זה פשוט קשה! אני מאחלת לכם הרבה בריאות ולך הרבה כוחות
וואו איזה סיפור........ מותק ממש ממש מצטערת לשמוע ב"ה שהוא איתנו נשמע תהליך לא קל... ותקופה קשה מקווה שתעברו אותה בקלות כמה שאפשר
תודה בנות על כל המילים החמות והמנחמות! זה באמת עושה לי טוב לקרוא
מיטלי
יוווווו...... את לא מבינה איך נלחצתי כשקראתי את השורות הראשונות שלך........ אני שמחה לשמוע קודם כל שהוא בחיים....... והוא בסדר ואופטימי......... אני בטוחה שאת תסתדרי!!! מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות http://www.ubank.co.il?A=morang
מיטלי.
אני ממש ממש מצטערת לשמע ! ממש כואב איך שהכל משתנה בחלקיק שניה!!!!! ש מקוה שהשיקום שלו יעזור ומהר , שהוא יחזור עד כמה שאפשר לאיתנו , ושתעברו את התקופה הקשה הזו ... מחזיקה לך אצבעות שיהיו לך הכוחות / תמצאי כוחות להתמודד , זה קשה , אני מתארת לעצמי , אבל תשתדלי לחשוב כל הזמן שזו רק תקופהושזה עבור! שולחת חיבוקים וחיזוקים!
היי מיטל אני ממש מצטערת לשמוע
אוי מאמי שלי! כמה עצוב לי לקרוא את זה
יקירתי,עצוב, וקשה מאחלת לך המון כוחות גם אם את מרגישה מרוקנת תשמרי על הכוחות שלך בשבילך בשבילו ובשביל הילדים.. נשיקות
כל כך עצוב לי לשמוע, אני מבינה את כאבך ומתפללת שיהיו לך כוחות להתמודד עם המצב החדש הזה