שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
14 תגובות
עמוד 1
  • רק לא סילבר קרוס ! ל2 הגיסות שלי יש אותה והם עצבניות עליה בטירוף! כבדה ממש!! האמבטיה קטנה! והיא עובדת רק עם משטחים חלקים

• היי מה שלומך?
  • אני ממש לא מכירה את העגלות האלו חוץ מהבוגבו.

בעייני, משקל ויכולת קיפול ואחסון קלים - זה מה שהכי חשוב לדעתי

אני רוב הזמן מתנהלת לבד, בעיקר בחוםשות לידה וזה היה קשה לעשות הכל עם עגלות כבדות שהכל היה כבד ומסורבל, כמו הקרוס ההיא
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני עם אורטל
    [URL=http://www.eliad.org]
  • אני שמעתי רק על הבוגבו מהמבחר כאן, ושמעתי בזמנו שהאמבטיה שלה נורא קטנה ולא מספיקה להרבה זמן.
    לא יודעת איך הדגמים של היום, אבל תבדקי את זה...
    המשך הריון קל ותקין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה לכולן על התגובות!

יש מספר דברים שחשובים לי מאד בעגלה:

שיהיו לה גלגלים גדולים מאחורה, שתתקפל בקלות- לא צריך לפרק את הטיולון מהשילדה, שתיכנס לאוטו מקופלת, המשקל, וכמובן שיהיה נוח ללכת איתה.

על הסילבר קרוס נראה לי שאני אוותר בגלל ביקורות ממש גרועות....

על הבוגבו כבר ויתרתי, יש אותה לחברה שלי ונושא הקיפול ממש מסורבל.

הצפצפולה- אני צריכה לבדוק איך הקיפול שלה.

הגולס- עדיין אופציה.

בינתיים ראיתי גם את הבבה קאר: http://www.baby-club.co.il/bigpicture.asp?cat=10&code=535. שנראית לי מאד.

המוצי לא שיקול מבחינתי כי ניסיתי אותה (אצל חברות) והיא ממש כבדה לי. את האינגליזינה ראיתי בשילב ולא אהבתי את הידיות שלה. זה הרגיש לי לא יציב. חוץ מזה שאין לה גלגלים גדולים מאחורה.

ניראה לי שאני פשוט אעשה סיבוב בין חנויות לבדוק את העגלות.

ועוד שאלה קטנה, מבחינת משקל, מה נחשב לכבד? עגלה שהשלדה שלה עד 8 ק"ג זה כבד?

• היי
    לי יש את הצ'פצולה ואני מאוד מרוצה אני גרה בקיבוץ ככה כשאני הולכת עם האמבטיה ממש נוח לו וזה מרגיש כמו ארבע על ארבע הוא לא מרגיש את הקפיצות. הבאסה היחידה שהסל למטה הוא קטן חוץ מזה הכל סבבה ממש מרוצה {דרך אגב התמונה באתר של צ'פצולה זה הדגם הקודם יש דגמים חדשים }>
  • עדי, הצפצולה מתקפלת עם הטיולון? ובכלל, מה החסרונות שלה חוץ מהסל? היא כבידה? איך זה לעלות ולרדת מדריגות? איך הכיסוי שלה מתכבס?

אני לא ראיתי דגמים חדשים, אשמח אם תשלחי לי לינק...

• לי יש את המוצי ואני מאד מרוצה ממנה.
    אני גבוהה אז הגובה מאד חשוב לי, האמבטיה גבוהה ומאד נגישה. מבחינת המשקל לי אישית זה לא מפריע, אבל שוב פעם זה תלוי בגודל שלך ובחוזק שלך.
    אני לכל החברות המלצתי על המוצי ועוד לא שמעתי מישהי שהתלוננה, ההפך כולן מרוצות.
    הכי טוב זה לעשות סיבוב בחנויות ולבדוק איך היא נוסעת. האם אפשר להרים, איך מתקפלת וגם לשאול אמהות ברחוב.
  • וואוווווו הבבה-קר הזו ניראית סוףףףףף

והמשקל שלה ממש ממש קל
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • גם אני לא מכירה אף אחת מהנ"ל.
    אבל גם לי יש טיפים.
    לפני שאת קונה עגלה תדסקסי עם עצמך מה הכי חשוב לך. כי אין!!!! פשוט אין!!!! עגלה מושלמת.... כל יתרון של עגלה אחת - הוא חיסרון במקום אחר...
    למשל - העגלה שלי (של baby safe עם 3 גלגלים גדולים מתנפחים ומושב מרווח ונוח - מעולה לשטח אם את גרה לא בעיר עם מרצפות ואם את אוהבת לטייל בשטח - יציבה ועוברת כל מכשול
  • יש את הבייבי ג'וגר שמתאימה למה שאת מבקשת.

יש גם את הCallisto Cybex שנראית טוב (אבל בלי גלגלים גדולים)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • יעל- הבייבי גוגר נראית ממש טוב. הוספתי אותה לרשימת האופציות....

אורית, תודה רבה על הטיפים
  • אין על הבייבי גאגר . יש לי את הדגם של הסיטי מיני מומלץ בחום

http://www.f2h.co.il/1848034048453
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה