למניקות ולשואבות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב לכולן
    יש לי כמה שאלות שאת התשובות להן כבר הספקתי לשכוח מגאיה
    אני מניקה את ינאי הנקה מלאה אבל רוצה לשאוב לו למקרים בהם אני יוצאת מהבית...בכלל אני רוצה שיהיה סטוק קפוא במקפיא לכל עת
    אבל..מתי שואבים? בהתחלה בשבועות הראשונים שאבתי המון להוריד את הגודש והספקתי להפקיא כמה שקיות...
    אבל עכשיו שהוא קצת גדל הוא יושב לי על הציצי כל שעה וחצי בערך ואין לי מתי לשאוב לו.אם אני אשאוב אני ארוקן את השד וכשהוא ירצה לא יהיה לו מה לאכול משם...
    אז מתי בדיוק אפשר?

ושאלה שניה שנגזרת מהשאלה הראשונה..לאחרונה כנראה הוא קופץ בגדילה והוא קם כל שעתיים בלילה לאכול ואני בקושי ישנה.אמא שלי אמרה לי שכדאי להוסיף לו בקבוק תמל כי הוא רעב..אבל אני לא רוצה לשמוע על זה בכלל.רוצה רק להניק ותכלס הוא עולה יפה...
    אז מתי הוא יפתח מרווחים גדולים קצת יותר..באיזה גיל בערך? אני גמורה כבר
8 תגובות
עמוד 1
  • תנסי אולי 20 דקות- חצי שעה אחרי שהוא מסיים
    מקסימום כל פעם תשאבי "חצי מנה"
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • תניקי אותו מצד אחד הנקה ארוכה ותשאבי מהצד השני, עדיף בשעות הבוקר.
    חצי שעה לפני תשתי הרבה כי זה מגביר את ייצור החלב.
    ותנסי למצוא זמנים שהוא ישן שינה ארוכה ותשאבי

כנראה שהוא בקפיצת גדילה ודורש הרבה בימים האלה.
    זה יעבור תוך כמה ימים.
    אם את עומדת בקצב ההנקות אז מיותר להוסיף תמ"ל (כמובן תעקבי שיש עליה תקינה במשקל, חיתולים רטובים, הוא רגוע....).
    מיטל
  • אני שואבת רק כשיש לי גודש...

לגבי ההנקה בלילה, צר לי לבאס, אבל אמיתי אוטוטו בן חצי שנה ועדיין קם בלילה, אמנם לא כל 3 שעות כמו שהיה קטני אבל עדיין כל 4 או 5 שעות קם להנקה...רציתי לתת תמ"ל אבל יותר קל לי לשלוף ציצ ולהניק.

• אז פשוט לשאוב מהציץ השני חצי שעה אחרי שהוא מסיים?
    אני אנסה מחר. אגב...חבל לי להקפיא שקית בשביל 60 מ"ל...השקיות נורא יקרות..אני יכולה לאחד שאיבות לשקית אחת ורק אז להקפיא?איך זה הולך?

וסיווני..סורי אני לא זוכרת ששאלת..אני כזו מעופפת
    אז התשובה היא כן..אפשר כל פעם לשים אותו לצד אחר..יש כזה סימון שאז את יודעת לאיזה צד הולכת הלולאה שקרובה לגוף וכך את יכולה לקבוע לאיזה צד הוא ישכב
  • אז ככה,
    הזמן הכי טוב לשאוב הוא בבוקר, אני אישית הייתי שואבת שעה אחרי ההנקה של הבוקר ותמיד נשאר למנה הבאה, וברגע שהגוף שלך יתרגל לעניין הזה של השאיבה שעה אחרי הנקה של הבוקר הוא ייצר חלב גם להנקה הזאת.
    לגבי מרווחים בלילה - אז עידו התחיל לפתוח מרווחים בערך בגיל חודש וחצי - חודשיים ועכשיו בגיל כמעט 4 חודשים היו פעמים שהוא ישן בלי אוכל גם 9 שעות
    אבל משום מה בשבוע האחרון הוא מתעורר פעמים בלילה שוב
    [URL=http://www.eliad.org]
  • תודה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • למה יקר? כמה זה עולה בארץ?
    עלה לי כאן חבילה של 40 שקיות 12 דולר זה נחשב יקר?
    [URL=http://www.eliad.org]
  • בארץ הרבה הרבה יותר יקר.
    מירית תודה על התשובה לגבי איחוד חלב שאוב . החכמתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה